Hocam hortlatıyorum ama hala memnunmusunuz ben türknete geçmeyi düşünüyorumda 75mbs vdsl kullandığın rooter değil demi modem olarakta kullanabiliyoruz birde pc ye kablolu bağlarken wan değilde lan a mı bağlıcazBen yaklaşık 1 aydır kullanıyorum ve çok memnunum. Yeniden başlattığımda çok hızlı bir şekilde tekrar aktif olması en beğendiğim özelliklerinden. Wi-Fi çekim gücü de gayet iyi ayrıca arayüzde o kadar çok ayar var ki "Ben şimdiye kadar modem diye ne kullandım acaba?" dedirtiyor insana.
Hocam hortlatıyorum ama hala memnun musunuz ben TürkNet'e geçmeyi düşünüyorumda 75Mbps VDSL kullandığın rooter değil değil mi modem olarak da kullanabiliyoruz bir de PC'ye kablolu bağlarken WAN değil de lan a mı bağlıcaz.
Hocam hortlatıyorum ama hala memnunmusunuz ben türknete geçmeyi düşünüyorumda 75mbs vdsl kullandığın rooter değil demi modem olarakta kullanabiliyoruz birde pc ye kablolu bağlarken wan değilde lan a mı bağlıcaz
Extra DSL Kullanıyorum aradaki fark 5Ghz.
Tek sıkıntı cihazın fazla ısınması gerçekten ateş gibi ama performans sorunu şimdilik yok ilerde ne olur bilemem.
Eğer 5Ghz önemli değilse Omni DSL işini görür ama ben almanızı öneriyorum
Şahsen ilk defa Dual band destekli cihaz aldım ve mükemmel çalışıyor.
Ben yaklaşık 1 aydır kullanıyorum ve çok memnunum. Yeniden başlattığımda çok hızlı bir şekilde tekrar aktif olması en beğendiğim özelliklerinden. Wi-Fi çekim gücü de gayet iyi ayrıca arayüzde o kadar çok ayar var ki "Ben şimdiye kadar modem diye ne kullandım acaba?" dedirtiyor insana.
Ben de memnunum restart hızı çok iyi.
Fiyatına göre güzel seçenek.
Evet hala çok memnunum iyi ki almışımve LAN portuna bağlamanız yeterli.
Benim cihazda o kadar ısınma söz konusu değil sizin cihazda bir sorun olabilir mi?
100 M2 Bir evde yaşıyorum 3+1 başından sonuna kaç diş çeker WIFI de kopma gibi sorunlar olur mu bilginiz varmı birde MODEM olarak kullanabilirm değil mi Router değğil yani buBen yaklaşık 1 aydır kullanıyorum ve çok memnunum. Yeniden başlattığımda çok hızlı bir şekilde tekrar aktif olması en beğendiğim özelliklerinden. Wi-Fi çekim gücü de gayet iyi ayrıca arayüzde o kadar çok ayar var ki "ben şimdiye kadar modem diye ne kullandım acaba?" dedirtiyor insana.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.