magnifique25 Kilopat Katılım 28 Ekim 2019 Mesajlar 235 Çözümler 2 1 Ağustos 2022 #1 Merhaba. Elinde bu model modem için Firmware dosyası olan var mı acaba ping düşürme videosundaki adımları uygulamak için?
Merhaba. Elinde bu model modem için Firmware dosyası olan var mı acaba ping düşürme videosundaki adımları uygulamak için?
ahmed ensar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Şubat 2016 Mesajlar 1.051 Makaleler 7 Çözümler 6 1 Ağustos 2022 #2 Keenetic modemlerde zaten QoS mevcut.
magnifique25 Kilopat Katılım 28 Ekim 2019 Mesajlar 235 Çözümler 2 1 Ağustos 2022 #3 ahmed ensar dedi: Keenetic modemlerde zaten QoS mevcut. Genişletmek için tıkla... Yani herhangi ek bir güncelleme yapmama gerek yok mu demek bu ?
ahmed ensar dedi: Keenetic modemlerde zaten QoS mevcut. Genişletmek için tıkla... Yani herhangi ek bir güncelleme yapmama gerek yok mu demek bu ?
ahmed ensar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Şubat 2016 Mesajlar 1.051 Makaleler 7 Çözümler 6 1 Ağustos 2022 #4 magnifique25 dedi: Yani herhangi ek bir güncelleme yapmama gerek yok mu demek bu ? Genişletmek için tıkla... Makalede anlatıyor işte. Bileşen yüklü değilse yükle ayarlardan sonra hwnat kapat, trafik izleme aç, qos'u aç bu kadar.
magnifique25 dedi: Yani herhangi ek bir güncelleme yapmama gerek yok mu demek bu ? Genişletmek için tıkla... Makalede anlatıyor işte. Bileşen yüklü değilse yükle ayarlardan sonra hwnat kapat, trafik izleme aç, qos'u aç bu kadar.
Witocrow Hectopat Katılım 12 Mart 2020 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2023 #5 ahmed ensar dedi: Makalede anlatıyor işte. Bileşen yüklü değilse yükle ayarlardan sonra hwnat kapat, trafik izleme aç, QoS'u aç bu kadar. Genişletmek için tıkla... Hwnat kapatmayı ne kadar önerirsiniz? QoS açmak istiyorum ama makalede Keenetic hwnat kapatmanın performansı yarı yarıya düşürebileceği hakkında uyarıyor. Çok arada kaldım. QoS or Hwnat
ahmed ensar dedi: Makalede anlatıyor işte. Bileşen yüklü değilse yükle ayarlardan sonra hwnat kapat, trafik izleme aç, QoS'u aç bu kadar. Genişletmek için tıkla... Hwnat kapatmayı ne kadar önerirsiniz? QoS açmak istiyorum ama makalede Keenetic hwnat kapatmanın performansı yarı yarıya düşürebileceği hakkında uyarıyor. Çok arada kaldım. QoS or Hwnat