Keenetic Omni DSL internet bağlanma sorunu

394919

Kilopat
Makaleler
1
Arkadaşlar internetimde çok saca şeyler olmaya başladı örneğin bir webs sayfasına girerken cok saçma kasmaya falan başladı. Örneğin cold Warzone girerken server failed falan demeye basladi. Speedtest yapmaya çalışırken hem uygulamaya girerken hem uygun server ararken hız testi için çok yavaş olmaya başladı. Wi-Fi isaretinin orası birkaç saniye ünlem olup geri düzeliyordu vs. Bende Millenicom'u aradım arıza kaydı aldılar 1 gün sonra sorunu hallettik dediler fakat devam ediyordu. Tekrar ulaştım bizde bir sorun gözükmüyor diyorlar. Bende belki düzelir diye modemi 0 ladim son çare ancak fotoğrafta ki gibi bir hata alıyorum ve bağlanamıyorum internete şu an hiçbir şekilde. 2 problemim var.
- İlk olarak modemi nasıl bağlarım şu an Millenicom 5 saattir ariyacağız deyip aramiyor.
- İkinci olarak da bu saçma server hataları kasmalar neden oluyor olabilir. Çünkü Speedtest yapıyorum biraz uğraşarak birkaç kez siteyi aç kapa yaparak. Net 70 Mbps ping 9 ms bir sorun yok. Ama dediğim etkiler server failed lae var. Sebebi ne olabilir?

Dosya Ekleri

• Screenshot_20220724-130806.png
    110,7 KB · Görüntüleme: 85
  • 20220724_114146.jpg
    66,8 KB · Görüntüleme: 66
  • 20220724_114023.jpg
    78,1 KB · Görüntüleme: 72

Hocam bende aynı şeyleri yaşadım. Keenetic destekle iletişime geç. Keenetic destekteki bir çalışan bilgisayarına bağlanıyor ve modem için bir Firmware güncellemesi yapıyor. Ondan sonra düzelmişti benim internet.3-4 aydır sıkıntısız kullanıyorum.

Modem kurulumu mu yoksa diğer sorun mu hocam tam olarak hangisi. Bir de Millenicom ile görüştüm modem kurulumu için problem bizde dönüş yapacağız falan diyor. Manüel kurulum ile yaptıracaklar muhtemelen de unuttum aklımda değil manüel kurulum.

Oyunlarda lag, ping problemini öyle çözmüştüm. Diğer sorunu bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…