Yusuf Kacar Centipat Katılım 14 Temmuz 2019 Mesajlar 342 Çözümler 2 27 Ağustos 2020 #1 Merhabalar yeni modem aldım modemi kurdum. Fakat internet yok. Linkte kullanıcı adı şifre yanlış diyor acaba yanlış mı girdim? Dosya Ekleri IMG_20200827_152135.jpg 1,5 MB · Görüntüleme: 62
Merhabalar yeni modem aldım modemi kurdum. Fakat internet yok. Linkte kullanıcı adı şifre yanlış diyor acaba yanlış mı girdim?
SuleymanCakir Hectopat Katılım 18 Nisan 2020 Mesajlar 467 Çözümler 4 27 Ağustos 2020 #2 Yusuf Kacar dedi: Merhabalar yeni modem aldım modemi kurdum. Fakat internet yok. Linkte kullanıcı adı şifre yanlış diyor acaba yanlış mı girdim? Genişletmek için tıkla... Kullanıcı adı ve şifrenizi teyit edip tekrar girin ayrıca modemin ışıklarının olduğu kısmın görünecek bir şekilde resmini atar mısınız?
Yusuf Kacar dedi: Merhabalar yeni modem aldım modemi kurdum. Fakat internet yok. Linkte kullanıcı adı şifre yanlış diyor acaba yanlış mı girdim? Genişletmek için tıkla... Kullanıcı adı ve şifrenizi teyit edip tekrar girin ayrıca modemin ışıklarının olduğu kısmın görünecek bir şekilde resmini atar mısınız?
Yusuf Kacar Centipat Katılım 14 Temmuz 2019 Mesajlar 342 Çözümler 2 27 Ağustos 2020 #3 Işıklar yanıyor ama şifre için telefon numarası lazımmış kayıtlı telefon artık kapalı. Nasıl yapabilirim ?
Işıklar yanıyor ama şifre için telefon numarası lazımmış kayıtlı telefon artık kapalı. Nasıl yapabilirim ?
SuleymanCakir Hectopat Katılım 18 Nisan 2020 Mesajlar 467 Çözümler 4 27 Ağustos 2020 #4 Yusuf Kacar dedi: Işıklar yanıyor ama şifre için telefon numarası lazımmış kayıtlı telefon artık kapalı. Nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Hat sahibi müşteri temsilcisine bağlanıp durumu anlatsın gerekli bilgiler teyit edildikten sonra kullanıcı adı ve şifre verilecektir.
Yusuf Kacar dedi: Işıklar yanıyor ama şifre için telefon numarası lazımmış kayıtlı telefon artık kapalı. Nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Hat sahibi müşteri temsilcisine bağlanıp durumu anlatsın gerekli bilgiler teyit edildikten sonra kullanıcı adı ve şifre verilecektir.