Keenetic Omni DSL N300 kurulum nasıl yapılır?

karul

Decapat
Merhaba, evde Keenetic Omni DSL N300 modelini kullanıyorum. Başka bir tanıdığımın evinden alıcı verici ile interneti kullanıyorum. Modem'de bir sıkıntı olduğu için ve arayüz'e giriş yapamadığım için tekrar kurulum yapmam gerekiyor. İlk seferinde kurulumu ben yapmadım. Kurulum esnasında internet sağlayıcı servisi kullanıcı adı ve şifre sorar mı?

Sıfırdan kurulumlarda bazen o bilgileri otomatik alıyor bazen de hizmet sağlayıcısı hat sahibi arayarak alması gerekiyor. Onun dışında Ethernet kablosu ile bir PC üzerinden bağlanıp kolayca kurulum yapabilirsiniz 192.168.1.1 i adres çubuğuna girerek. Reset atılan modemlerde kullanıcı adı ve şifre bilgileri modemim kullanım klavuzunda bulunmaktadır.

Ben arasam alabilir miyim? Yoksa illaki o hattın sahibininmi araması gerekiyor?

Bu kadarını ben de biliyorum. Benim bilmek istediğim şey benden DSL sağlayıcı kullanıcı adı ve şifresi isteyecek mi?

İnterneti komşunuzdan çekecekseniz dağıtıcı olarak kullancaksanız hayır.

Alıcı verici yardımıyla alıyorum. Çatıdan gelen kabloyu modeme takıyorum ve kullanıyorum. Daha önceki kurulumu ben yapmadığım için bilmiyorum.

Alıcı verici yardımıyla alıyorum. Çatıdan gelen kabloyu modeme takıyorum ve kullanıyorum. Daha önceki kurulumu ben yapmadığım için bilmiyorum.

Onda ona gerek duyulmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…