karul Decapat Katılım 3 Eylül 2022 Mesajlar 3.004 Çözümler 19 20 Nisan 2023 #11 510095 dedi: Onda ona gerek duyulmuyor. Genişletmek için tıkla... Modemi nasıl sıfırlayabilirim? Gerek kalmadı arka taraftaki tuşa basılı tutunca sıfırlandı. Son düzenleme: 20 Nisan 2023
510095 dedi: Onda ona gerek duyulmuyor. Genişletmek için tıkla... Modemi nasıl sıfırlayabilirim? Gerek kalmadı arka taraftaki tuşa basılı tutunca sıfırlandı.
delikarga Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Temmuz 2019 Mesajlar 1.971 Çözümler 27 20 Nisan 2023 #12 karul dedi: Alıcı verici yardımıyla alıyorum. Çatıdan gelen kabloyu modeme takıyorum ve kullanıyorum. Daha önceki kurulumu ben yapmadığım için bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam ozaman modemi access point modunda çalıştıracaksınız.
karul dedi: Alıcı verici yardımıyla alıyorum. Çatıdan gelen kabloyu modeme takıyorum ve kullanıyorum. Daha önceki kurulumu ben yapmadığım için bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam ozaman modemi access point modunda çalıştıracaksınız.