Keenetic Omni DSL N300 kurulum sorunu

Yer
İstanbul / Sancaktepe
N300 model modemi aldım kurulum yapacaktım ama evimin hattı telefon hattı değil. Normal bilgisayar girişi şeklinde geliyor bu kabloyu dönüştürüp DSL girişine takmam gerekli. Bu şekilde yaparsam herhangi bir sorun yaşar mıyım ve hangi dönüştürücüyü önerirsiniz? İnternetim iremnet adında saçma sapan bir marka.

Son düzenleyen: Moderatör:
N300 model modemi aldım kurulum yapacaktım ama evimin hattı telefon hattı değil. Normal bilgisayar girişi şeklinde geliyor bu kabloyu dönüştürüp DSL girişine takmam gerekli. Bu şekilde yaparsam herhangi bir sorun yaşar mıyım ve hangi dönüştürücüyü önerirsiniz? İnternetim iremnet adında saçma sapan bir marka.

Hattınız fiber sanırım size fiber modem lazım hocam. Omni DSL N300 VDSL2 olması lazım.

Son düzenleyen: Moderatör:
DSL girişine takmanız gerekmiyor. Ethernet portları wan portu olarak çalışıyor aynı zamanda. Kurulum sırasında dsl değil ethernet olarak kurulum yapın. Fiber için o cihaz gereksiz bir seçim olmuş.

Hattınız fiber sanırım size fiber modem lazım hocam. Omni DSL N300 VDSL2 olması lazım.
xDSL ve Fiber destekliyor modem.
Hattım fiber değil uydu üzerinden alıyorum. Evimin hattı RJ45 girişli modemde RJ11 girişli bu yüzden bağlayamıyorum.
Uydu üzerinden bu modemi kullanamazsınız. Şuan elinizde olan cihaza bu cihazı Omni ile köprü yapmanız gerekiyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı