Elektronik Keenetic Omni Dsl N300 Mesh Wi-Fi VDSL2/ADSL2 1.599₺

Evim küçük köydeyim. Altyapı 16 Mbps. Bana yetiyor. Tenda v12 ve TP-Link çöpüne bin basar.

Evim küçük köydeyim. Altyapı 16 Mbps. Bana yetiyor. Tenda V12 ve TP-Link çöpüne bin basar.

E tabii ki o senaryoda yetecektir. Ortalama bir kullanıcıya yetmez artık ADSL kullanan çok az yer kaldı sizin internet de 2009'dan kalma zaten modem gibi
50Mbps civarı interneti olan evinde aynı anda farklı odalarda Smart TV, laptop vb. kullanan birisi için asla olmaz bu ürün, hele ev çok küçük değilse.

@nekope Saydığın o kadar ekipmanı olan merak etme bu modemi almaz zaten. Modem ADSL ve düşük hızlı vdsl için uygun …

Fiyat bandına bakılırsa kampanyası güzel.

@nekope saydığın o kadar ekipmanı olan merak etme bu modemi almaz zaten. Modem ADSL ve düşük hızlı VDSL için uygun …

Fiyat bandına bakılırsa kampanyası güzel.

1600 lirayı çöpe atmak istiyorsanız atın ben bir şey diyemem herkesin kendi kararı. Wi-Fi-4 standartında bir ürün 2026 yılına girerken alınmaz dümdüz ölü yatırım. Biraz üstüne koyup en azından KN-2112 modelini alın ileride fibere falan geçerseniz de işinize yarar adamakıllı. Böyle çöp ürünlere paranızı kaptırmayın.
İndirimi paylaşmışsınız teşekkür ederiz, ama savunmak zorunda değilsiniz. VDSL kullanıcısına Wi-Fi5 alabilirsin sorun olmaz diyoruz ama kalkıp da Wi-Fi4 almayın artık 2025 yılının sonunda lütfen. İndirimde diye 1600 lira vereceğinize azıcık dişinizi sıkıp üstüne 1000 lira koyun adam gibi modeminiz olsun. Bir kere alıyorsunuz bu ürünü her sene yenilenen bir şey değil.

Katılıyorum. Bir de sadece bant genişliği değil, Wi-Fi 4 latency olarak da çok kötü durumda. Mesela evinizde hem n hem ac bant wifi varsa karşılaştırın, çok ciddi fark göreceksiniz atiklik bakımından. Posta güvercini gibi kalıyor n.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…