Keenetic Omni DSL N300 modem ile internete bağlanılamıyor

DSL bolümüne gir.

Bu kısmında ne yazıyor?

Yok hocam kablo da herhangi bir sorun yok DSL ışığı vs yanıyor modeme internet geliyor fakat bilgisayara ve telefona gelmiyor.

Cihaz listesine kayda al diyorum bende.
Kayıtlı ve kayıtsız cihazlar diye iki ayrı başlık var. Sen bunu kayıtlı listeye alarak internet erişimi vermiş olacaksın.

Son düzenleme:
Bu sayfada ISS kimlik doğrulama başlığının yanındaki IP adresi kaç ile başlıyor?
88 ile başlıyor

Yok hocam olmuyor zaten kayıtlı diyor. Ordakinin aynısı yazıyor 88 ile başlıyor ip

Aklıma bir şey gelmiyor. Modeme internete geliyorsa ondan sonrası için bir sıkıntı yaratmaması lazım.
Baştan bir daha kurulum yapın. Gozden kaçırdığın ayar vs. olabilir.
Az önce o yüzden geç cevap verdim hocam yaptım fakat değişen bir şey yok.

Aklıma bir şey gelmiyor. Modeme internete geliyorsa ondan sonrası için bir sıkıntı yaratmaması lazım.
Baştan bir daha kurulum yapın. Gozden kaçırdığın ayar vs. olabilir.

Hocam önemli olan yerleri söyleyin bir ayarsızlık varsa düzeltsek olur mu kurulum sihirbazı kuruyor çünkü de

Modem internete bağlanabiliyor. Geriye modem lan - WLAN yapılandırması kalıyor. DHCP açık mı peki? Bilgisayara geçmiş zamanlarda statik IP tanımlamış mıydın?

Modem internete bağlanabiliyor. Geriye modem lan - WLAN yapılandırması kalıyor. DHCP açık mı peki? Bilgisayara geçmiş zamanlarda statik IP tanımlamış mıydın?
Hocam ona nerden bakabilirim. Hatırlamıyorum ama yapmamışımdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…