Keenetic Omni DSL N300 modem yeterli mi?

Fener Fanatics

Kilopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Ecz.Teknikeri
TTNET ZyXEL modem kullanıyorum, sürekli kopma oluyor artık. Yeni modem siparişi verdim. Omni DSL N300 aldım ama bu yeterli olur mu? Yoksa iade edip extra DSL mi almalıyım?

Masaüstü PC'de etnernet kablosu ile kullanıyorum, sadece CS:GO oynuyorum. Onun dışında 3 telefon Wi-Fi ile bağlanıyoruz. Sizlerin yardımını bekliyorum. Teşekkür ederim.

Öncelikle kopmaların sebebini bulman lazım. Hemen modeme faturayı kesmemelisin. Hattın ile ilgili olabilir ya da sağlayıcın ile ilgili olabilir. Önce arıza kaydı bırak ve detaylı anlat olanları onlara. Her türlü çözümü deneyip işin içinden çıkılmaz ise modemi o zaman değerlendirme vakti gelmiştir.

Öncelikle kopmaların sebebini bulman lazım. Hemen modeme faturayı kesmemelisin. Hattın ile ilgili olabilir ya da sağlayıcın ile ilgili olabilir. Önce arıza kaydı bırak ve detaylı anlat olanları onlara. Her türlü çözümü deneyip işin içinden çıkılmaz ise modemi o zaman değerlendirme vakti gelmiştir.
5 6 kere geldiler kablo değişti ama yine sonuç aynı. Modem değiştirmek zorunda kaldık. Ama yeterli olur mu yoksa extra dsl mi alsaydım bilemedim.
İade edip extra dsl mi almalıyım sizce?

Son düzenleme:
Ektsra DSL ben de var ama arada ben de kopma yaşıyorum. Fakat Telekom'dan mı kaynaklanıyor henüz çözemedim. Onlar yok bir şey hat tarafında diyorlar. Bende daha önce yaşamadım 2 yıl oldu modemi alalı böyle olmamıştı. Gerçi ben SNR margin i yükselttim biraz kesildi sonra ayarı otodan VDSL'e aldım daha da stabil oldu ama yine nadir de olsa arada yapıyor. Anlayamadım Keenetic yazılımı mı yoksa Telekom mu yoksa modem mi? Modeme yaklaşık 8 10 cihaz bağlanıyor burada birisi Boardcom olmadığı için işlemci yoğunlukta fire veriyor demişti. TP-Link'in Archer VR2800 modeli gözüme çarptı ve onu alsaymışım dedim ama biraz pahalı 2300TL. Şimdilik böyle idare ediyorum ama hala aklım bu modemde.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı