Keenetic Omni DSL N300 2x5dBi Cloud VPN WPA3 Amplifier USB en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Asus modemlerde brick sorunu olabiliyor, benim elimde AC750 var, 7 defa brick oldu. Keenetic Omni DSL çok tavsiye edilen modemlerden birisi, alabilirsin.
Keenetic Omni DSL N300 2x5dBi Cloud VPN WPA3 Amplifier USB en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Kesinlikle 3 modem arasında en stabil çalışan modem şu anda Omni DSL. Ben Keenetic macerasına ilk Omni DSL ile başladım, sonra Extra DSL ile devam ettim şu an elimde Keenetic marka bir modem yok ama yakında Hero DSL almayı planlıyorum. Modem arayüzü kullanım açısından çok basit, sade hem de gerçekten işlevsel.
Ayrıca mobil uygulaması ve KeenDNS özelliği sayesinde, modemini uzaktan da -evde olmasan da- kontrol edebiliyorsun.