Patrixcs Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2018 Mesajlar 8.753 Makaleler 5 Çözümler 12 Yer Marsilya 12 Eylül 2020 #1 Bu modemde kararlılık ayarı var mıdır?
VERBİDON Megapat Katılım 19 Ağustos 2014 Mesajlar 416 Çözümler 2 Yer Hatay Erzin 12 Eylül 2020 #2 Bu modeme sahibim. Bu modun ne işe yaradığını söyler isen bakıp söyleyebilirim sana.
Patrixcs Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2018 Mesajlar 8.753 Makaleler 5 Çözümler 12 Yer Marsilya 12 Eylül 2020 #3 VERBİDON dedi: Bu modeme sahibim. Bu modun ne işe yaradığını söyler isen bakıp söyleyebilirim sana. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videodaki özellik varsa 1-2 güne alacağım modemi.
VERBİDON dedi: Bu modeme sahibim. Bu modun ne işe yaradığını söyler isen bakıp söyleyebilirim sana. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videodaki özellik varsa 1-2 güne alacağım modemi.
VERBİDON Megapat Katılım 19 Ağustos 2014 Mesajlar 416 Çözümler 2 Yer Hatay Erzin 12 Eylül 2020 #4 Patrixcs dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videodaki özellik varsa 1-2 güne alacağım modemi. Genişletmek için tıkla... Bilgisayara geçtiğim zaman arayüzün ekran görüntilerini atayım sana mail bırakabilirsen buraya.
Patrixcs dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videodaki özellik varsa 1-2 güne alacağım modemi. Genişletmek için tıkla... Bilgisayara geçtiğim zaman arayüzün ekran görüntilerini atayım sana mail bırakabilirsen buraya.
1mpR0sibbLe Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Aralık 2018 Mesajlar 1.202 Çözümler 7 12 Eylül 2020 #5 Hepsinde var o özellik. Edit : İnternet >VDSL/ADSL bağlantısı > (sayfanın ortalarında bir yerlerde) Ek hat ayarları
Hepsinde var o özellik. Edit : İnternet >VDSL/ADSL bağlantısı > (sayfanın ortalarında bir yerlerde) Ek hat ayarları
VERBİDON Megapat Katılım 19 Ağustos 2014 Mesajlar 416 Çözümler 2 Yer Hatay Erzin 12 Eylül 2020 #6 1mpR0sibbLe dedi: Hepsinde var o özellik. Genişletmek için tıkla... 50 Mbps TürkNet VDSL kullanıyorum bu mod işime yarar mı yaparsam.
1mpR0sibbLe dedi: Hepsinde var o özellik. Genişletmek için tıkla... 50 Mbps TürkNet VDSL kullanıyorum bu mod işime yarar mı yaparsam.
1mpR0sibbLe Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Aralık 2018 Mesajlar 1.202 Çözümler 7 12 Eylül 2020 #7 Modeme 50 Mbit tanımlıysa işe yaramaz. Fakat 50 Mbit üstü hız tanımlanmışsa ve SNR yüksek değerlere ayarlanmışsa işe yarar.
Modeme 50 Mbit tanımlıysa işe yaramaz. Fakat 50 Mbit üstü hız tanımlanmışsa ve SNR yüksek değerlere ayarlanmışsa işe yarar.
Ç ÇAĞATAY TORUN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 6.133 Çözümler 61 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2020 #8 Keenetic KN-2111 ekstra DSL sahibiyim, var.
realmoonlight Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2019 Mesajlar 5.337 Makaleler 6 Çözümler 35 Yer Montreal, QC, Canada 12 Eylül 2020 #9 VERBİDON dedi: 50 Mbps TürkNet VDSL kullanıyorum bu mod işime yarar mı yaparsam. Genişletmek için tıkla... SNR marjını sabitler bu mod zaman zaman 50 Mbps'nin altıan düşebilirsiniz eğer SNR düşerse beliledğiniz değerin altınna. Ama eğer SNR ınız şu an düşükse pingi azaltır.
VERBİDON dedi: 50 Mbps TürkNet VDSL kullanıyorum bu mod işime yarar mı yaparsam. Genişletmek için tıkla... SNR marjını sabitler bu mod zaman zaman 50 Mbps'nin altıan düşebilirsiniz eğer SNR düşerse beliledğiniz değerin altınna. Ama eğer SNR ınız şu an düşükse pingi azaltır.
VERBİDON Megapat Katılım 19 Ağustos 2014 Mesajlar 416 Çözümler 2 Yer Hatay Erzin 12 Eylül 2020 #10 Paketim 50 Mbps modeme gelen hız 49.7 Mbps upload 8 Mbps. Ama dediğiniz değerler nedir ne işe yarıyor pek bilmiyorum açıkçası.
Paketim 50 Mbps modeme gelen hız 49.7 Mbps upload 8 Mbps. Ama dediğiniz değerler nedir ne işe yarıyor pek bilmiyorum açıkçası.