A AirLife Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mart 2017 Mesajlar 3.588 Makaleler 4 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2021 #1 Keenetic Omni modem kullanıyorum. AdGuard DNS ve OpenVPN kuruluydu. Bugün bir sorun yaşadım, modemi resetlemek zorunda kaldım. Tekrar kurdum ama VPN yok. BTK tarafından engelli sitelere girmiyor. Önceden böyle bir sorun yoktu. Bilen var mı acaba? Son düzenleyen: Moderatör: 28 Nisan 2021
Keenetic Omni modem kullanıyorum. AdGuard DNS ve OpenVPN kuruluydu. Bugün bir sorun yaşadım, modemi resetlemek zorunda kaldım. Tekrar kurdum ama VPN yok. BTK tarafından engelli sitelere girmiyor. Önceden böyle bir sorun yoktu. Bilen var mı acaba?
ahmed ensar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Şubat 2016 Mesajlar 1.041 Makaleler 7 Çözümler 6 28 Nisan 2021 #2 OpenVPN modülü kurulumu. Kontrol etmekte fayda var.
A AirLife Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mart 2017 Mesajlar 3.588 Makaleler 4 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2021 #3 ahmed ensar dedi: OpenVPN modülü kurulumu. Kontrol etmekte fayda var. Genişletmek için tıkla... Bileşenler de yüklü. Başka bakmam gereken bir yer var mı?
ahmed ensar dedi: OpenVPN modülü kurulumu. Kontrol etmekte fayda var. Genişletmek için tıkla... Bileşenler de yüklü. Başka bakmam gereken bir yer var mı?
ahmed ensar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Şubat 2016 Mesajlar 1.041 Makaleler 7 Çözümler 6 28 Nisan 2021 #4 AirLife dedi: VPN yok. BTK tarafından engelli sitelere girmiyor. Genişletmek için tıkla... DNS ayarını düzgün yaptıysan BTK engeline takılmaman lazım. VPN yok derken onu anlamadım, modül yüklü ise VPN ayarını yapıp çalıştırabilirsin.
AirLife dedi: VPN yok. BTK tarafından engelli sitelere girmiyor. Genişletmek için tıkla... DNS ayarını düzgün yaptıysan BTK engeline takılmaman lazım. VPN yok derken onu anlamadım, modül yüklü ise VPN ayarını yapıp çalıştırabilirsin.
A AirLife Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mart 2017 Mesajlar 3.588 Makaleler 4 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2021 #5 ahmed ensar dedi: DNS ayarını düzgün yaptıysan BTK engeline takılmaman lazım. VPN yok derken onu anlamadım, modül yüklü ise VPN ayarını yapıp çalıştırabilirsin. Genişletmek için tıkla... DNS için Adguard vardı. VPN için de OpenVPN yüklü ayarlar da. Bu şekil de önceden kullandım ama şimdi olmuyor.
ahmed ensar dedi: DNS ayarını düzgün yaptıysan BTK engeline takılmaman lazım. VPN yok derken onu anlamadım, modül yüklü ise VPN ayarını yapıp çalıştırabilirsin. Genişletmek için tıkla... DNS için Adguard vardı. VPN için de OpenVPN yüklü ayarlar da. Bu şekil de önceden kullandım ama şimdi olmuyor.
ahmed ensar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Şubat 2016 Mesajlar 1.041 Makaleler 7 Çözümler 6 29 Nisan 2021 #6 AirLife dedi: Önceden kullandım ama şimdi olmuyor. Genişletmek için tıkla... Modem yazılımı, modül, openvpn ayarları doğru ise niye çalışmasın. Keenetic destek ile iletişime geçin isterseniz. Not: Keendns doğrudan erişim olarak ayarlı olması ve CGNAT IP olmaması lazım.
AirLife dedi: Önceden kullandım ama şimdi olmuyor. Genişletmek için tıkla... Modem yazılımı, modül, openvpn ayarları doğru ise niye çalışmasın. Keenetic destek ile iletişime geçin isterseniz. Not: Keendns doğrudan erişim olarak ayarlı olması ve CGNAT IP olmaması lazım.
A AirLife Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mart 2017 Mesajlar 3.588 Makaleler 4 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2021 #7 ahmed ensar dedi: Modem yazılımı, modül, openvpn ayarları doğru ise niye çalışmasın. Keenetic destek ile iletişime geçin isterseniz. Not: Keendns doğrudan erişim olarak ayarlı olması ve CGNAT IP olmaması lazım. Genişletmek için tıkla... Bende anlam vermiş değilim. TurkNet' uygulamasından bağlantı yenile seçeneğini seçtim. Sorun var diye. Ondan şüpheleniyorum.
ahmed ensar dedi: Modem yazılımı, modül, openvpn ayarları doğru ise niye çalışmasın. Keenetic destek ile iletişime geçin isterseniz. Not: Keendns doğrudan erişim olarak ayarlı olması ve CGNAT IP olmaması lazım. Genişletmek için tıkla... Bende anlam vermiş değilim. TurkNet' uygulamasından bağlantı yenile seçeneğini seçtim. Sorun var diye. Ondan şüpheleniyorum.