EDON1S1 Centipat Katılım 17 Nisan 2024 Mesajlar 29 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri GeForce RTX™ 5060 Ti Infinity 3 / Ryzen 7 7800X3D / Kingston 32GB(2x16) Renegade 7200mhz CL38 DDR5 Expo Ram / Gigabyte B650m aorus elite (rev 1.3) Cinsiyet Erkek Meslek Bilişim Teknolojileri:Web Tasarım 55 dakika önce #1 Arkadaşlar Keenetic Router aldım bunda Wi-Fi'ya bağlananların benim engellemek istediğim uygulamaya girmesini istemiyorum. Nasıl yaparım? Son düzenleyen: Moderatör: 50 dakika önce
Arkadaşlar Keenetic Router aldım bunda Wi-Fi'ya bağlananların benim engellemek istediğim uygulamaya girmesini istemiyorum. Nasıl yaparım?
ReloadingData Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 11.922 Çözümler 245 43 dakika önce #2 EDON1S1 dedi: Arkadaşlar Keenetic Router aldım bunda Wi-Fi'ya bağlananların benim engellemek istediğim uygulamaya girmesini istemiyorum. Nasıl yaparım? Genişletmek için tıkla... Uygulama değil de siteye erişim engeli yapılıyor. Mesela instagram.com adresini engelleyip sonra uygulamadan test edebilirsin. Belki alan adından engeller. Engellemez ise yapacak bir şey yok. Artı 0 Eksi
EDON1S1 dedi: Arkadaşlar Keenetic Router aldım bunda Wi-Fi'ya bağlananların benim engellemek istediğim uygulamaya girmesini istemiyorum. Nasıl yaparım? Genişletmek için tıkla... Uygulama değil de siteye erişim engeli yapılıyor. Mesela instagram.com adresini engelleyip sonra uygulamadan test edebilirsin. Belki alan adından engeller. Engellemez ise yapacak bir şey yok.