Keenetic vs Xiaomi router

Violeur

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba,

Kablonet kullanıcısı olduğum için modem olarak Netmaster dışında bir marka kullanamıyorum. Ancak bu modemde de çekim gücü olarak çok sıkıntı çekiyorum ve menzil arttırıcılar ile istediğim performansı alamadım.
Bu sebeple router almayı düşünüyorum aşağıda linkini paylaştığım 2 ürün arasında kaldım. Sizce hangisini almalıyım?

Tavsiyelerinizi ve başka bir öneriniz varsa yorumlarınızı bekliyorum.
Teşekkürler...

Son düzenleyen: Moderatör:
İkisi arasında bir tercih etmem gerekirse Xiaomi yi tercih ederim.
Ama ben Keenetic hayranıyım. O yüzden Keenetic in Router olarak başka cihazlarını da incelemeni tavsiye ederim

Eğer 400-500 fiyat bandında başka önerileriniz varsa onlara da açığım.

Yaklaşık 100 mbps.
Şundan dolayı sordum. Vdsl 100 ile Fiber 100 arasında fark oluyor.
Mesela Fiber 100 kullanıyorsun ve alacağın modemin ethernet portu 100 mbit ise 93-95 mbit alırsın. Eğer portlar gigabit desteklesi ise 120 mbite kadar çıkabiliyor. Tabi bu Telekom da. Kablonette durum nasıl bilmiyorum

Xiaomi modeli birçok yönden bariz daha üstün. %100 Xiaomi tercih ederdim.

Sanırım farklı bir olay. Direkt olarak anten kablosu ile internete bağlanıyoruz.
Xiaomi modeli birçok yönden bariz daha üstün. %100 Xiaomi tercih ederdim.
Sanırım bende bunu tercih edicem. Teşekkürler...

Xiaomi'den memnun musunuz? Bende router almayı düşünüyorum ve bilgisayarım yerleşik Wi-Fi 6 (802.11ax) bağlantı desteği sunuyor. Modem ile router arasına Ethernet kablosu ile bağlayacağım. Bilgisayarım Wi-Fi ile routera bağlanacak. Tercih ettiyseniz tavsiye eder misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…