eylül kabuss Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2019 Mesajlar 2.669 Makaleler 5 Çözümler 28 30 Kasım 2023 #1 KeePassXC parolamı doğru girmeme rağmen veri tabanıma erişemiyorum. Aşağıdaki hatayı veriyor. Sorun nedir?
KeePassXC parolamı doğru girmeme rağmen veri tabanıma erişemiyorum. Aşağıdaki hatayı veriyor. Sorun nedir?
2 286545 Kilopat Katılım 10 Kasım 2019 Mesajlar 1.211 Çözümler 3 30 Kasım 2023 #2 Bu sorunla yeniden karşılaşırsanız veri tabanı dosyası bozulmuş olabilir. (HMAC uyumsuzluğu) Genişletmek için tıkla... Yedeğini almadıysanız geçmiş olsun. Artı 0 Eksi
Bu sorunla yeniden karşılaşırsanız veri tabanı dosyası bozulmuş olabilir. (HMAC uyumsuzluğu) Genişletmek için tıkla... Yedeğini almadıysanız geçmiş olsun.
KS KS eylül kabuss Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2019 Mesajlar 2.669 Makaleler 5 Çözümler 28 30 Kasım 2023 #3 286545 dedi: Yedeğini almadıysanız geçmiş olsun. Genişletmek için tıkla... Neden durup dururken veri tabanı bozulur ki. Veri tabanını 5-6 gün önce oluşturmuştum. Artı 0 Eksi
286545 dedi: Yedeğini almadıysanız geçmiş olsun. Genişletmek için tıkla... Neden durup dururken veri tabanı bozulur ki. Veri tabanını 5-6 gün önce oluşturmuştum.
2 286545 Kilopat Katılım 10 Kasım 2019 Mesajlar 1.211 Çözümler 3 30 Kasım 2023 #4 eylül kabuss dedi: Neden durup dururken veri tabanı bozulur ki. Veri tabanını 5-6 gün önce oluşturmuştum. Genişletmek için tıkla... Onu programın yapımcısına sormak lazım. Bir email atın isterseniz. EDİT: "Kullanıcılar lütfen email ile soru sormasın" yazmışlar sitesine. Github'daki sayfasına bakın isterseniz: GitHub - keepassxreboot/keepassxc: KeePassXC is a cross-platform community-driven port of the Windows application “Keepass Password Safe”. Artı 0 Eksi
eylül kabuss dedi: Neden durup dururken veri tabanı bozulur ki. Veri tabanını 5-6 gün önce oluşturmuştum. Genişletmek için tıkla... Onu programın yapımcısına sormak lazım. Bir email atın isterseniz. EDİT: "Kullanıcılar lütfen email ile soru sormasın" yazmışlar sitesine. Github'daki sayfasına bakın isterseniz: GitHub - keepassxreboot/keepassxc: KeePassXC is a cross-platform community-driven port of the Windows application “Keepass Password Safe”.
KS KS eylül kabuss Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2019 Mesajlar 2.669 Makaleler 5 Çözümler 28 2 Aralık 2023 #5 Başka fikri olan var mı arkadaşlar? Artı 0 Eksi