Kefo - Wanda Nara

Rexie

Kilopat
Makaleler
7
Yer
Sakarya
Daha fazla  
Üstat gerekeni demiş. Benim konuşmam üstada saygısızlık olur. Fevkalade.🔥
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Hocam yanlış anlamayın ama ben profilimi sizinki gibi yapsam rezil olurum.

Küfür etmeden şarkı söyleyemiyorlar mı? İnanılmaz vasat olduğunu belirtmeliyim. Belki bunları dinlerken eğleniyor olabilirsin ama dinlediklerini sorgulamanı öneririm. Dinlediklerin ruhunu ve düşünme tarzını etkiler.

Rap müzik bunlara kaldıysa geçmiş olsun.

Bu rapin atası kefo, parasını verin.

Hocam yanlış anlamayın ama ben profilimi sizinki gibi yapsam rezil olurum.

Ben olmam.

Küfür etmeden şarkı söyleyemiyorlar mı? İnanılmaz vasat olduğunu belirtmeliyim. Belki bunları dinlerken eğleniyor olabilirsin ama dinlediklerini sorgulamanı öneririm. Dinlediklerin ruhunu ve düşünme tarzını etkiler.

Küfürsüz şarkılar da dinliyorum. Kürt Murat bu konuda şüphesiz en başarılı bulduğum sanatçı, emekçi, zanaatkar, dilbilimi uzmanı ve lirikalite ustasıdır.

Saça bak üstüne para verseler şu saçı yaptırıp dışarı çıkmam. Eğlencesine evde boyamak istedim de onu bile 30 kez düşündüm bırak dışarıya şu sıfatla çıkmayı. Hadi onu geçtim bu eleman emeklerken Türkçe Rap'i yeniden şekillendiren adamlar varken bu adama üstad falan demek daha büyük saygısızlık.

Saça bak üstüne para verseler şu saçı yaptırıp dışarı çıkmam. Eğlencesine evde boyamak istedim de onu bile 30 kez düşündüm bırak dışarıya şu sıfatla çıkmayı. Hadi onu geçtim bu eleman emeklerken Türkçe Rap'i yeniden şekillendiren adamlar varken bu adama üstat falan demek daha büyük saygısızlık.

Bu dediklerinden dolayı senin adına ben utanç duyuyorum. Umarım bir gün olgunlaşırsın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı