Küfür etmeden şarkı söyleyemiyorlar mı? İnanılmaz vasat olduğunu belirtmeliyim. Belki bunları dinlerken eğleniyor olabilirsin ama dinlediklerini sorgulamanı öneririm. Dinlediklerin ruhunu ve düşünme tarzını etkiler.
Küfür etmeden şarkı söyleyemiyorlar mı? İnanılmaz vasat olduğunu belirtmeliyim. Belki bunları dinlerken eğleniyor olabilirsin ama dinlediklerini sorgulamanı öneririm. Dinlediklerin ruhunu ve düşünme tarzını etkiler.
Küfürsüz şarkılar da dinliyorum. Kürt Murat bu konuda şüphesiz en başarılı bulduğum sanatçı, emekçi, zanaatkar, dilbilimi uzmanı ve lirikalite ustasıdır.
Saça bak üstüne para verseler şu saçı yaptırıp dışarı çıkmam. Eğlencesine evde boyamak istedim de onu bile 30 kez düşündüm bırak dışarıya şu sıfatla çıkmayı. Hadi onu geçtim bu eleman emeklerken Türkçe Rap'i yeniden şekillendiren adamlar varken bu adama üstad falan demek daha büyük saygısızlık.
Saça bak üstüne para verseler şu saçı yaptırıp dışarı çıkmam. Eğlencesine evde boyamak istedim de onu bile 30 kez düşündüm bırak dışarıya şu sıfatla çıkmayı. Hadi onu geçtim bu eleman emeklerken Türkçe Rap'i yeniden şekillendiren adamlar varken bu adama üstat falan demek daha büyük saygısızlık.