kegubs.com'daki ofis sandalyesi alınır mı?

• Konuyu başlatan Ancoda
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 9
  • Görüntüleme 4.152
Ben maalesef bir anlık salaklıkla ofisim için 2 sandalye birden sipariş ettim ve asla ses seda yok dolandırıldım resmen. Şimdi kartı kapatmam gerekecek bir de onunla uğraşacağım.

Ben maalesef bir anlık salaklıkla ofisim için 2 sandalye birden sipariş ettim ve asla ses seda yok dolandırıldım resmen. Şimdi kartı kapatmam gerekecek bir de onunla uğraşacağım.

Aynı şeyi yaptım 11 Ocak'ta 2 tane sipariş verdim info mail adresi vermişler. Güya iletişim için. Mail attım bu sabah mail iletilemedi bilgisi geldi. Dolandırıldım.

Site buram buram ben dolandırıcıyım diye bağırıyor.

Bir daha aynı hatayı yapmazsınız deneyim olmuş olur.
Ben bir de Instagram reklamından güvenmeyip sitenin kendisinden aldım. Güya Shopify mağazası güvenilirdir diye düşündüm. Benim de Shopify üzerinde mağazam var, açana kadar kılı kırk yarıyorlar güvenlik için. Bunlar da öyledir diye düşündüm. Sikayetvar.com'a da yazdım Shopify'a şikayet ettim. Sadece bir kişi makyaj masası sipariş vermiş ona da para bandı göndermişler bizim gibi koltuk siparişi verenler iletişim bile kuramıyor. Dolandırılmamak için her köşeye bakıp yine de dolandırılan ben.... Şaka gibi.

Yorumlar pek inandırıcı gelmiyor.
Sakın diyorum. Ben 2 tane sipariş ettim 11 Ocak 2025'te benim gibi onlarca kişiyi dolandırmışlar. Bankaya itiraz formu gönderdim paramı kurtarmaya çalışıyorum.

Ben bir de Instagram reklamından güvenmeyip sitenin kendisinden aldım. Güya Shopify mağazası güvenilirdir diye düşündüm. Benim de Shopify üzerinde mağazam var, açana kadar kılı kırk yarıyorlar güvenlik için. Bunlar da öyledir diye düşündüm. Sikayetvar.com'a da yazdım Shopify'a şikayet ettim. Sadece bir kişi makyaj masası sipariş vermiş ona da para bandı göndermişler bizim gibi koltuk siparişi verenler iletişim bile kuramıyor. Dolandırılmamak için her köşeye bakıp yine de dolandırılan ben... Şaka gibi.

Sakın diyorum. Ben 2 tane sipariş ettim 11 Ocak 2025'te benim gibi onlarca kişiyi dolandırmışlar. Bankaya itiraz formu gönderdim paramı kurtarmaya çalışıyorum.

Paranızı kurtarabileceğinizi sanmam.

Ama dediğim gibi deneyim olmuş oldu bir daha dolandırılmazsınız böyle sitelerden.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı