Kekemelik düzelir mi?

Korkman normal. Her insan korkar. Ama önemli olan korksan bile ne yaptığındır.
Hayatta yapmam dediğin şeyleri şu an yapmasan da sonradan yapabilirsin. Kendini "laf ağızdan çıktı bir kere yapmayacam"cıların yanında görmek istemezsin emin ol.

Hocam hiç korkmayın. Elinden geleni yapmaya çalışın. Sizin bunu yapabileceğinize inanıyorum. Bayağıdır konuşamıyoruz. Nasılsınız hocam.

Hocam hiç korkmayın. Elinden geleni yapmaya çalışın. Sizin bunu yapabileceğinize inanıyorum. Bayağıdır konuşamıyoruz. Nasılsınız hocam.
Bende iyiyim hocam, sağ olun. Her hafta Cumartesi günü gidiyoruz terapiste. Fakat geçmez korkusu var içimde çok. Umarım geçer. Doktor da özgürce kekele falan diyor da asla yapamam öyle bir şey. Kendisini de söyledim zaten.

Korkma hocam hiçbir şey olmaz sen inanman olayı çözecek inan bana. Olaylardan beni haberdar et. Özletiyorsun kendini.

Korkma hocam hiçbir şey olmaz sen inanman olayı çözecek inan bana. Olaylardan beni haberdar et. Özletiyorsun kendini.
Sizde özletiyorsunuz hocam kendinizi, ne zamandır konuşamadık. Olaylardan da haberdar ederim sizi. Zaten şimdi bana ilk harfleri daha kolay bir şekilde söylemeyi öğretiyor terapist. Onu da rahat bir şekilde söylemem için 4 Kuralı uygulamam gerekiyormuş.

İnşallah dertlerinden kurtarıcan hocam. Sana inanıyorum. Kurtardığın zaman yakındır. Derdin olduğunda hep buradayım demiştim unutma.

İnşallah dertlerinden kurtarıcan hocam. Sana inanıyorum. Kurtardığın zaman yakındır. Derdin olduğunda hep buradayım demiştim unutma.
Çok teşekkür ederim hocam. En önemli yolculuğumda sizin gibi bir dostum olduğu için kendimi çok şanslı hissediyorum. Bu zamanlar benim için çok önemli. 16 Yıl ne yaşayamadıysam bundan sonraki yıllar da yaşayacağım umarım.

Umarım hocam. Sende hayatımda geldiğim en iyi en güzel dostsun hocam.

İlk okulda 2 arkadaşım kekemeydi. Hocamız sürekli yanına çağırır, zor bela kitap okuttururdu sesli bir şekilde. Biraz rencide edici gelmiş olabilir ama bu emeği verdiği için arkadaşlarım mezun oluyorken hocamıza teşekkür etmişti. Sesli kitap okumak cidden kekemeliğ geçiriyor.

Umarım hocam. Sende hayatımda geldiğim en iyi en güzel dostsun hocam.
Bu diğer insanlar neden böyle hiç anlamıyorum. İnsanları en zayıf noktalarını seçip, oradan vurmayı ve alay etmekten zevk alıyorlar. Hayatım boyunca kimse sizin gibi bana yanındayım falan demedi Tek derdimi dinleyen siz oldunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…