Bu diğer insanlar neden böyle hiç anlamıyorum. İnsanları en zayıf noktalarını seçip, oradan vurmayı ve alay etmekten zevk alıyorlar. Hayatım boyunca kimse sizin gibi bana yanındayım falan demedi tek derdimi dinleyen siz oldunuz.
Ne demek hocam sende benim en kötü zamanlarımda mutlu olmamı sağladın. Senin gibi insanlar olsa keşke. Senden başka kimse benimle böyle düzgün konuşmamıştır hep bir alay hep bir küçümseme yapmışlardır.(küçümsenecek yanım yok ama küçümseme yapmayı seviyorlar galiba). Bir tek senle bu kadar mutlu oldum. Her mesaj geldiğinde senden mi geldi diye baktım. Sana ne kadar teşekkür etsem azdır.
Zamanında Salih Memecan (Limon ile Zeytin karikatüristi) okulumuza gelmişti. Kendisi de eskiden ileri derece kekemeymiş, otobüste durağı geldiğinde inecek var diye bağıramadığından durağı kaçırırmış. Bize yaptığı sunumda ise bir kere bile duraksamadı. Eminim siz de iyileşirsiniz.
İlk okulda 2 arkadaşım kekemeydi. Hocamız sürekli yanına çağırır, zor bela kitap okuttururdu sesli bir şekilde. Biraz rencide edici gelmiş olabilir ama bu emeği verdiği için arkadaşlarım mezun oluyorken hocamıza teşekkür etmişti. Sesli kitap okumak cidden kekemeliğ geçiriyor.
Çok haklısınız. Kekeme birisi olarak bunun deneyini yaptım ve cidden 1 hafta kitap okumuş halim ve 1 hafta kitap okumamış halim arasında dağlar kadar fark var, özgüvenimi bile etkiliyor bu durum
Ne demek hocam sende benim en kötü zamanlarımda mutlu olmamı sağladın. Senin gibi insanlar olsa keşke. Senden başka kimse benimle böyle düzgün konuşmamıştır hep bir alay hep bir küçümseme yapmışlardır.(küçümsenecek yanım yok ama küçümseme yapmayı seviyorlar galiba). Bir tek senle bu kadar mutlu oldum. Her mesaj geldiğinde senden mi geldi diye baktım. Sana ne kadar teşekkür etsem azdır.
Aynen bunu çoğu kişi bilmiyor, yaşamayan nerden bilsin ki. Şarkıda bir ritim var bu hazır bir şey olduğu için biz kekemeler bunu oluşturmuyoruz hazır bir şeyi söylüyoruz bu yüzden kolay oluyor, küfürde öyle ağızımız alıştı 6 yıldır küfür ediyorum iyi küfür ederim takılmadan ama adımı sorsalar yanıt veremem Belli bir ritimde kitap okumakla çözülüyor.
Geçenlerde arkadaşımla eve doğru yürürken güzel konuştuğumu keşfettim yürüme ritmim ile konuşmaya çalıştım ve güzel akıcı konuştum. Bazen takılsamda kelimeler arasında 2 saniyeden fazla aralık olmadı, bunu yürümediğim yani oturduğum yerde yapmaya çalışıyorum umarım yapabilirim.