Kekemeyim bir yere gidiyorum ne yapmalıyım?

WolreaG

Hectopat
Makaleler
4
Yer
İzmir
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RX 570, 8 GB RAM, i5-4590
Kekemeyim arkadaşlar. Yaşım 15 (yeni girdim 2 ay oldu) ve eğitim alıyorum. Kendime gaz veremiyorum. Bir kere yükselişe geçtim. Yani kekemeliğmin %60'ını yendim bir ay boyunca ama şimdi gerilemeye başladım %0'a kadar indim. Konuşamamaya başladım o eğitime başlama halime geldim yani. Uygulayamıyorum yapmam gerekenleri. Ve günde 1 saat kitap oku deniyor yapasım gelmiyor çünkü ben o zirvemi gördüm ve zirveden düştüm o zirveye çıkmanın zor olduğunu biliyorum... Nasıl kendime gaz verebilirim arkadaşlar yardım edin lütfen.

Hocam günde 1 saat kitap okumak zor bir şey değil ki, zevk alarak okumaya çalışın kitabı sevdiğiniz türlere falan yönelin. Eğer müzik seviyorsanız bağıra bağıra şarkı söyleyin.

Motivasyon videoları izle ve herzaman şu hikayeyi dinle:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam günde 1 saat kitap okumak zor bir şey değil ki, zevk alarak okumaya çalışın kitabı sevdiğiniz türlere falan yönelin. Eğer müzik seviyorsanız bağıra bağıra şarkı söyleyin.
Hocam haklısın yemin ediyorum. Ama o gerilemeden sonra hiç yapasım gelmiyor neyse deneyeceğim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı