Kekoların kullandığı araba modelleri

Kekoların kullandığı araba modelleri diyerek ne arabaları ele ayağa düşürdüler. Kekodan kastınız anladığım kadarıyla sahip oldukları araçlarla lüzumsuz hal ve hareketler sergileyerek gösteriş yapma eğilimi olan ilgi budalası yaşam formları. Aynı fikirdeyim, fakat bu noktada otomobillerin suçu olmadığını düşünüyorum. Sırf bu yüzden özellikle BMW'nin E36, E30 gibi ikonik kasa modellerine karşı anlamsız bir kin ve öfke birikmiş durumda

Uzun lafın kısası, keko kekodur, imkan verin aynı işlemleri Bentley'e de Rolls Royce'a da uygularlar. Bu hayat anlayışı ile alakalıdır. Bir otomobil düşkünü olarak biraz önceki E30 M3 paylaşımını esefle kınıyorum

Eskiden güzel olabilir. İkonik bir araba olabilir ama geçen kocaman spoilerlısını gördüm. Araba disko gibiydi.

Eskiden güzel olabilir. İkonik bir araba olabilir ama geçen kocaman spoilerlısını gördüm. Araba disko gibiydi.
Siz asıl kaza yapmış halini göreceksiniz. Ankara Şaşmaz Bulvarı askeriye'nin olduğu yerde virajda takla atmış bir e30 çakal kasa BMW görmüştüm. Arabanın kekoluğu pert halinden belli oluyordu. Sürücü'de ayrı bir tip, beyaz dar bir gömlek ve dar pantolon ile arabanın yanında ne *** yicem ben tavrıyla duruyordu. O virajda bir keresinde de babam duvara geçirmiş bir Corvette görmüştü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…