Saçım uzun son 4 5 gündür yatağı35m saç içinde yaşım 13 bayağı hormonluyum yani ergenliği erken yaşadım, kel mi kalacağım veya başka bir sebebi mi var?
Bana kalırsa saçlarınız yeni şampuana alışıncaya kadar dökülür. Sonra dökülmenin kesileceğini düşünüyorum. 1 aya kadar bence sorun çözülür. İyi akşamlar.
Bana kalırsa saçlarınız yeni şampuana alışıncaya kadar dökülür. Sonra dökülmenin kesileceğini düşünüyorum. 1 aya kadar bence sorun çözülür. İyi akşamlar.
Eğer maddi durumunuzda bir şey yoksa; "head & shoulders" ürünü bende kepek ve yara yapmayan tek şampuan markası. Sende de aynı reaksiyon gösterebilir belki.
Vitaminsizliktendir genç yaşta ancak vitaminsizlik döker cildiyeye git kan tahlili yaptır genelde B12 ve demir eksikliği oluyor doktor size eksik olan vitamini veriri kulandıkça yavaşlar düzelir sonra.
Bende aynı durumdayım kanka 14 yaşından beri saçlarım dökülüyor herzaman dokuluyor du hatda kafaya takmiyodum vitamin eksikliği var bende az baya hatda her duşta 60-70 tel kaşınıyor bide eklerken ise 50 defa ellersem belkide 30-40 tel gelir öyle yani senin durum nasıl şuan