M mukocio Femtopat Katılım 9 Ocak 2024 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2024 #1 Arkadaşlar kel mi kalıyorum? Bu açıklığın sebebi nedir? Babamın yaşı 53 hala saçı bulunmakta. Dosya Ekleri F1D9BD97-15EE-479D-A464-4735ED0CD7AF.jpeg 136,9 KB · Görüntüleme: 248
Doin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Mart 2020 Mesajlar 2.004 Makaleler 2 Çözümler 28 4 Şubat 2024 #3 Saçların seyrek olabilir.
Bruz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 3.235 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer Antalya 4 Şubat 2024 #4 Evet kel kalıyorsun.
Canak anten Hectopat Katılım 26 Aralık 2021 Mesajlar 1.103 Yer Türkiye Cumhuriyeti Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2024 #5 Bir sıkıntı yok bence saç modelinden böyle durmakta,yana yatırsanız ve biraz uzasa bir şey kalmaz. Hemen kel mi kalıyorum triplerine girmeyin.
Bir sıkıntı yok bence saç modelinden böyle durmakta,yana yatırsanız ve biraz uzasa bir şey kalmaz. Hemen kel mi kalıyorum triplerine girmeyin.
ekran Hectopat Katılım 23 Eylül 2020 Mesajlar 2.362 Makaleler 1 Çözümler 3 4 Şubat 2024 #6 mukocio dedi: Arkadaşlar kel mi kalıyorum? Bu açıklığın sebebi nedir? Babamın yaşı 53 hala saçı bulunmakta. Genişletmek için tıkla... Babanda yok diye sendede olmayacak diye bir şey yok dostum ama saçında sıkıntı varmış gibi durmuyor zaten kısa ve seyrek.
mukocio dedi: Arkadaşlar kel mi kalıyorum? Bu açıklığın sebebi nedir? Babamın yaşı 53 hala saçı bulunmakta. Genişletmek için tıkla... Babanda yok diye sendede olmayacak diye bir şey yok dostum ama saçında sıkıntı varmış gibi durmuyor zaten kısa ve seyrek.
M mukocio Femtopat Katılım 9 Ocak 2024 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2024 #7 515080 dedi: Şampuan ne? Genişletmek için tıkla... Head Shoulders ekran dedi: Babanda yok diye sendede olmayacak diye bir şey yok dostum ama saçında sıkıntı varmış gibi durmuyor zaten kısa ve seyrek. Genişletmek için tıkla... Bunun bi çözümü yok mu Canak anten dedi: Bir sıkıntı yok bence saç modelinden böyle durmakta, yana yatırsanız ve biraz uzasa bir şey kalmaz. Hemen kel mi kalıyorum triplerine girmeyin. Genişletmek için tıkla... Uzun saçlı halim aşırı gür duruyordu etrafımın gözüne göre öyle diyorsanız mutlu oldum 3 gün önce gaza gelip vurmuştum kesmiştim.
515080 dedi: Şampuan ne? Genişletmek için tıkla... Head Shoulders ekran dedi: Babanda yok diye sendede olmayacak diye bir şey yok dostum ama saçında sıkıntı varmış gibi durmuyor zaten kısa ve seyrek. Genişletmek için tıkla... Bunun bi çözümü yok mu Canak anten dedi: Bir sıkıntı yok bence saç modelinden böyle durmakta, yana yatırsanız ve biraz uzasa bir şey kalmaz. Hemen kel mi kalıyorum triplerine girmeyin. Genişletmek için tıkla... Uzun saçlı halim aşırı gür duruyordu etrafımın gözüne göre öyle diyorsanız mutlu oldum 3 gün önce gaza gelip vurmuştum kesmiştim.
ekran Hectopat Katılım 23 Eylül 2020 Mesajlar 2.362 Makaleler 1 Çözümler 3 4 Şubat 2024 #8 mukocio dedi: Bunun bir çözümü yok mu? Genişletmek için tıkla... Saçını uzatabilirsin.