Serçe parmak boyunu geçmeyecek diye biliyorum ben. Al bence hiçbir şey olmaz. Üstünde ekmek bıçağı taşıyana bir şey olmuyor. Ayrıca evde sallayacakmışsın zaten. Bence keskin olmayanından al ki parmakları kaptırma.
Elektronik, moda, kozmetik, ev, ofis, anne & bebek, spor ve daha birçok kategoride milyonlarca ürünün satıldığı online alışveriş sitesi GittiGidiyor, bir eBay şirketidir.
www.gittigidiyor.com
Şunu düşünüyorum ama fiyatı biraz fazla. Benzer ürün Wish isimli sitede 54 tlye geliyor ama siteye pek güvenemedim.
Elektronik, moda, kozmetik, ev, ofis, anne & bebek, spor ve daha birçok kategoride milyonlarca ürünün satıldığı online alışveriş sitesi GittiGidiyor, bir eBay şirketidir.
www.gittigidiyor.com
Şunu düşünüyorum ama fiyatı biraz fazla. Benzer ürün Wish isimli sitede 54 tlye geliyor ama siteye pek güvenemedim.
www.gittigidiyor.com
Şunu düşünüyorum ama fiyatı biraz fazla. Benzer ürün wish isimli sitede 54 TL'ye geliyor ama siteye pek güvenemedim.