Kelebek bıçak satın almak yasak mı?

Yan odada bi ton bıçak var fırlatma bıçağından tut kelebeğe kadar. Sadece mağaza gibi alışveriş yerlerine girerken problem çıkarır cihaz öter sorarlar var mı bir şey diye vermezsen geçirtmezler. SIkıntı çıkar yani.

Onun dışında al kullan ne olacak bendeki kadar kalitelisini bulamadım ama aha buyur;

Yan odada bi ton bıçak var fırlatma bıçağından tut kelebeğe kadar. Sadece mağaza gibi alışveriş yerlerine girerken problem çıkarır cihaz öter sorarlar var mı bir şey diye vermezsen geçirtmezler. SIkıntı çıkar yani.

Onun dışında al kullan ne olacak bendeki kadar kalitelisini bulamadım ama aha buyur;
Hocam siz bu işten anlamıyorsunuz (!) https://www.trendyol.com/nakshi/kel...rontId=1&countryCode=TR&language=tr&gads=true.

Bursada direk bıçakçılar var adam kılıç satıyor :D.

Hocam bana oradan bir katana ayarlasana 😀
Yan odada bir ton bıçak var fırlatma bıçağından tut kelebeğe kadar. Sadece mağaza gibi alışveriş yerlerine girerken problem çıkarır cihaz öter sorarlar var mı bir şey diye vermezsen geçirtmezler. SIkıntı çıkar yani.

Evet memur bey bu yorum(!).😀

Cimer'i açıyorum bir saniye. (!) :D

Technopat Haberler

Geri
Yukarı