K kizimbelaliyimdiom Yoctopat Katılım 24 Aralık 2021 Mesajlar 0 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2021 #1 Elimde 1 vidası kayıp olan benchmade bir kelebek çakı bulunuyor. İstanbul Sarıyer'de oturuyorum herhangi bir yer bilen var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 24 Aralık 2021
Elimde 1 vidası kayıp olan benchmade bir kelebek çakı bulunuyor. İstanbul Sarıyer'de oturuyorum herhangi bir yer bilen var mı?
B BitikBirİnsanEvladı Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Temmuz 2019 Mesajlar 2.857 Makaleler 1 Çözümler 12 24 Aralık 2021 #2 Bıçak bileme ya da bir anahtarcıya götür İstanbul'da anahtarcılar genellikle bıçak satım-tamiri yapıyorlad.
Bıçak bileme ya da bir anahtarcıya götür İstanbul'da anahtarcılar genellikle bıçak satım-tamiri yapıyorlad.
6 61340 Kilopat Katılım 1 Haziran 2015 Mesajlar 1.808 Çözümler 20 24 Aralık 2021 #3 kizimbelaliyimdiom dedi: Elimde 1 vidası kayıp olan benchmade bir kelebek çakı bulunuyor. İstanbul Sarıyer'de oturuyorum herhangi bir yer bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Nick ve konu uyumu mu desem bilemedim. Bayrampaşa çevik kuvvetin yanında silahçı var oraya uğrayabilirsen tamir edebilir.
kizimbelaliyimdiom dedi: Elimde 1 vidası kayıp olan benchmade bir kelebek çakı bulunuyor. İstanbul Sarıyer'de oturuyorum herhangi bir yer bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Nick ve konu uyumu mu desem bilemedim. Bayrampaşa çevik kuvvetin yanında silahçı var oraya uğrayabilirsen tamir edebilir.