Kelebek Çakı Nasıl Tamir Edilir?

BarışBrawler

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bugün bir kelebek çakı satın aldım ucuz bir fiyata. Jaguar ama sanırım kullanılmış. Direk açma kapama hareketlerini öğrendim. Lakin sapları çok sallanıyor ve vidası yok. Kilidi dahil hepsi yuvarlak çivi gibi. Çekiçle vurdum ama nafile sapların oynamaması için ve kilidin daha sağlam olması için (Kilit tutmuyor direk düşüyor). Ne yapabilirim?

Bir anlık gaflet ile kendiniz yada bir başkasına zarar verebileceğiniz şeyleri yanınızda tasimayarak en kesin çözüme ulaşırsınız.
Bir başkasının sizi bu şekilde tehdit olarak görüp zarar vermesi de cabası.

? Ben bunu yanımda taşıyayım, kendimi koruyayım, havam olsun diye almadım. Evde hobi olarak saklayacağım. Ayrıca sorum gayet açık yanıtınız burada olmamalı.

? Ben bunu yanımda taşıyayım, kendimi koruyayım, havam olsun diye almadım. Evde hobi olarak saklayacağım. Ayrıca sorum gayet açık yanıtınız burada olmamalı.
Ben üzerime düşen vicdani görevi yerine getireyim de, sorunuza zaten cevap veren olacaktir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…