Kelebek cam nasıl Fusion 360 ile modellenebilir?

Makaleler
2
Daha fazla  
Şuan Fusion 360 ile kelebek cam vizörü modellemeye çalışıyorum ama bir türlü yapamadım. Temel seviye modelleme biliyorum teknik kariyer kanalındaki seriyi bitirdim ama bunu yapamadım. Buna benzer bir modelleme yapılan bir video vs. öneriniz var mı? Veya nasıl yapabileceğimi anlatabilir misiniz?

@Mert Can Urcan @unwanted Hocam Oluşturduğum Whatsapp Topluluk grubuna katılmanız mümkün mü? Burdan video göndermek mümkün olmadığı için tam ne demek istediğimi anlatmak zor oluyor.

@unwanted Hocam video çekecek müsait vaktiniz oldu mu? Olduysa gruptan gönderebilir misiniz ?

Son düzenleme:
valla hocam yoğunluğum bugün bitti yarın bir şeyler atarım gibi bakalım artık iki gündür bir işle uğraşıyorum bitmek bilmedi

vallah 2 gb lık bir 3d çalışmayla cebelleşiyorum mesela şöyle bir hengamede forma yakın bir şey yaptım tam da aklımda değil de buraya kadar çıkartabildin mi ?
Hocam kusura bakmayın yeni dönebildim. Modelin tabanı düz olmalı çünkü cama oturtucam. Sadece kanatları eğimli olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…