Wroozlyr Hectopat Katılım 16 Mart 2021 Mesajlar 367 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2021 #11 enesxq dedi: Merhaba, arkadaşlar bende karambit mavi renkte takas edeceğim kişide Rainbow renkte kelebek ama keskin değil. Takas yapmaya düşünüyorum ama mantıklı mı değil mi karar veremedim. Siz ne dersiniz? Genişletmek için tıkla... Kelebek! Bir de solgun ya da mat siyah uwu. enesxq dedi: Kime sormasam kelebek diyor yapayım takası o halde çocukta 2 tane varmış zaten. Genişletmek için tıkla... 2 el alma kollu kırılma ihtimalı var.
enesxq dedi: Merhaba, arkadaşlar bende karambit mavi renkte takas edeceğim kişide Rainbow renkte kelebek ama keskin değil. Takas yapmaya düşünüyorum ama mantıklı mı değil mi karar veremedim. Siz ne dersiniz? Genişletmek için tıkla... Kelebek! Bir de solgun ya da mat siyah uwu. enesxq dedi: Kime sormasam kelebek diyor yapayım takası o halde çocukta 2 tane varmış zaten. Genişletmek için tıkla... 2 el alma kollu kırılma ihtimalı var.
Park Müdürü Benson Yottapat! Katkıda Bulunan Bin Çözüm, Bir Efsane Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.773 Makaleler 65 Çözümler 1.045 Yer KKTC Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2021 #12 Kelebek daha iyi olacaktır bence.