NuteLya Megapat Katılım 25 Nisan 2016 Mesajlar 531 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2020 #21 Thamade dedi: Önceden olsa kelebek derdim, topluluk sunucusunda denemem sonucu animasyonunu en sevdiğim pala bıçağı oldu. Genişletmek için tıkla... Valla pala bıçağının bir animasyonu güzel elinde havada tutması o da sürekli olan birşey değil. Ondan dolayı onu direk eledim.
Thamade dedi: Önceden olsa kelebek derdim, topluluk sunucusunda denemem sonucu animasyonunu en sevdiğim pala bıçağı oldu. Genişletmek için tıkla... Valla pala bıçağının bir animasyonu güzel elinde havada tutması o da sürekli olan birşey değil. Ondan dolayı onu direk eledim.
berkingbad Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Kasım 2016 Mesajlar 1.533 Çözümler 6 9 Mayıs 2020 #22 "Karambit doppler phase 4 max blue" kullanıyorum 5 senedir sıkılmadım hala
AB7SS Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ağustos 2018 Mesajlar 1.460 Çözümler 10 9 Mayıs 2020 #23 Hocam bence kelebek ama size kalmış.
Rafi Hızlı Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Ağustos 2016 Mesajlar 1.078 Çözümler 9 9 Mayıs 2020 #24 NuteLya dedi: Ya da şöyle sorayım size arkadaşlar. Yayın yapıyorum ya ben . Yayında hangisini görmek daha zevk verir izleyiciye. Böyle renkli bıçak mı yoksa kelebek animasyonu mu mesela. Çünkü kelebek alsam ne alacam taş çatlasın ultraviolet. Genişletmek için tıkla... Ultraviolet bence gayet güzel skin safari mesh'e göre
NuteLya dedi: Ya da şöyle sorayım size arkadaşlar. Yayın yapıyorum ya ben . Yayında hangisini görmek daha zevk verir izleyiciye. Böyle renkli bıçak mı yoksa kelebek animasyonu mu mesela. Çünkü kelebek alsam ne alacam taş çatlasın ultraviolet. Genişletmek için tıkla... Ultraviolet bence gayet güzel skin safari mesh'e göre