d4mann Hectopat Katılım 14 Şubat 2021 Mesajlar 1.744 Çözümler 2 17 Haziran 2022 #1 Arkadaşlar polis malzemelerini koleksiyon haline getiriyorum. Kelepçe alacağım. annem ile gitsem satar mı? adam tek başıma gittin büyüğünle gel dedi. Not: Satan yer asker malzemesi polis malzemesi satan yer.
Arkadaşlar polis malzemelerini koleksiyon haline getiriyorum. Kelepçe alacağım. annem ile gitsem satar mı? adam tek başıma gittin büyüğünle gel dedi. Not: Satan yer asker malzemesi polis malzemesi satan yer.
R.B.D Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Haziran 2013 Mesajlar 4.799 Çözümler 42 17 Haziran 2022 #2 d4mann dedi: Kelepçe alacağım. annem ile gitsem satar mı? adam tek başıma gittin büyüğünle gel dedi. Genişletmek için tıkla... Adam size zaten cevabı vermiş daha ne diye soruyorsunuz?
d4mann dedi: Kelepçe alacağım. annem ile gitsem satar mı? adam tek başıma gittin büyüğünle gel dedi. Genişletmek için tıkla... Adam size zaten cevabı vermiş daha ne diye soruyorsunuz?
d4mann Hectopat Katılım 14 Şubat 2021 Mesajlar 1.744 Çözümler 2 17 Haziran 2022 #3 R.B.D dedi: Adam size zaten cevabı vermiş daha ne diye soruyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Hocam daha once baska bir yerde de ayni cevabi aldim ailem ile gittim satamam demişti başka yer.
R.B.D dedi: Adam size zaten cevabı vermiş daha ne diye soruyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Hocam daha once baska bir yerde de ayni cevabi aldim ailem ile gittim satamam demişti başka yer.
xBuLuTx Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Eylül 2016 Mesajlar 2.306 Çözümler 9 Yer El Celler de Can Roca Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2022 #4 Babanla git.
Emma Stone Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Haziran 2020 Mesajlar 7.822 Makaleler 1 Çözümler 16 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2022 #5 Sorduğun sorunun içinde cevabı vermişsin zaten.
S siriius Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 3.047 Makaleler 1 Çözümler 38 17 Haziran 2022 #6 Annen baban izin veriyorsa gidip alsınlar hocam.
d4mann Hectopat Katılım 14 Şubat 2021 Mesajlar 1.744 Çözümler 2 17 Haziran 2022 #7 Emma Stone dedi: Sorduğun sorunun içinde cevabı vermişsin zaten. Genişletmek için tıkla... Hocam daha once baska bir yerde de ayni cevabi aldim ailem ile gittim satamam demişti başka yer. Alıntıla Babam burada değil annem ile gitsem verir mi?
Emma Stone dedi: Sorduğun sorunun içinde cevabı vermişsin zaten. Genişletmek için tıkla... Hocam daha once baska bir yerde de ayni cevabi aldim ailem ile gittim satamam demişti başka yer. Alıntıla Babam burada değil annem ile gitsem verir mi?
R.B.D Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Haziran 2013 Mesajlar 4.799 Çözümler 42 17 Haziran 2022 #8 d4mann dedi: Hocam daha once baska bir yerde de ayni cevabi aldim ailem ile gittim satamam demişti başka yer. Genişletmek için tıkla... Kıymetli hocam siz velinizle gidin ve şöyle bir şey söyleyin: "Ağabey, dediğin gibi annemle geldim bana artık kelepçeyi verir misin?" O da sana: "Tabii ufaklık, al bakalım sana kelepçe ama kendini bağlama olur mu?" diyecektir. Saygılarımla.
d4mann dedi: Hocam daha once baska bir yerde de ayni cevabi aldim ailem ile gittim satamam demişti başka yer. Genişletmek için tıkla... Kıymetli hocam siz velinizle gidin ve şöyle bir şey söyleyin: "Ağabey, dediğin gibi annemle geldim bana artık kelepçeyi verir misin?" O da sana: "Tabii ufaklık, al bakalım sana kelepçe ama kendini bağlama olur mu?" diyecektir. Saygılarımla.
xBuLuTx Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Eylül 2016 Mesajlar 2.306 Çözümler 9 Yer El Celler de Can Roca Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2022 #9 Kelepçe de alma yahu anneni böyle şeyler için meşgul etme.
d4mann Hectopat Katılım 14 Şubat 2021 Mesajlar 1.744 Çözümler 2 17 Haziran 2022 #10 R.B.D dedi: Kıymetli hocam siz velinizle gidin ve şöyle bir şey söyleyin: "Ağabey, dediğin gibi annemle geldim bana artık kelepçeyi verir misin?" O da sana: "Tabii ufaklık, al bakalım sana kelepçe ama kendini bağlama olur mu?" diyecektir. Saygılarımla. Genişletmek için tıkla... Çok komik xBuLuTx dedi: Kelepçe de alma yahu anneni böyle şeyler için meşgul etme. Genişletmek için tıkla... Koleskyon hocam 6 yaşımdan beri polis olmak istiyorum.
R.B.D dedi: Kıymetli hocam siz velinizle gidin ve şöyle bir şey söyleyin: "Ağabey, dediğin gibi annemle geldim bana artık kelepçeyi verir misin?" O da sana: "Tabii ufaklık, al bakalım sana kelepçe ama kendini bağlama olur mu?" diyecektir. Saygılarımla. Genişletmek için tıkla... Çok komik xBuLuTx dedi: Kelepçe de alma yahu anneni böyle şeyler için meşgul etme. Genişletmek için tıkla... Koleskyon hocam 6 yaşımdan beri polis olmak istiyorum.