Bugün sizlere Teknobiyotik outlet kısmından aldığım, Dark Diamond Pro'dan bahsedeceğim, aslında kasamız direk mesh değil, ancak ürün hikayesine göre öndeki plastik cam kırıldığı için mesh montajı yapılmış, kasada 2 yerde göçük izi olduğundan dolayı ise fiyatı çok uygun tutulmuş, kasamda birisi üst tarafta olan çok küçük göçük var ve neredeyse belli olmuyor, diğeri ise güç kaynağı kısmında (Kamerada belli olmadığından fotoğrafını çekmedim.) bulunmakta. Ve kasamız 4 fanlı, şimdi 4 fan diyince çok kalitesiz ışıklı fanlar aklınıza gelmesin, gayet kullanılabilir, giriş-orta seviyesi Dark Solid 12CM fanlar ile geliyor. Ve kısa bir hesap yapınca;
366,5TL - 4X 70,80TL'den kasamız 83TL 30 Kuruşa geliyor. (84 olsa nasıl alırdık.)
En ucuz kasanın 350 lira olduğu dönemde adam gibi kasa almak çok zor olduğu için böyle bir şeye yöneldim, TX K3 ya da Canar gibi tenekeler yerine biraz daha kaliteli bir ürün aldım.
Peki bence outlet kasa alınır mı?
Evet bu sorunun cevabı hasara göre değişse de bence uygun fiyattan dolayı alınabilir, ayrıca 6 Ay garantili olacağından içimiz, en azından 6 ay rahat kalacaktır. 8GB bellek kullanan arkadaşların bir kasaya 400 500 vermesi akıl karı bir şey değildir.
İçindeki sistem;
Ryzen 3 1200AF veya emanet Ryzen 7 1700X
Msi A320M-A Pro
HyperX 8GB 2400MHZ
GT 1030 GDDR5(Üzerinde DeepCool V95 takılı.)
Zalman ZM500LXII
Crucial BX500 240GB
WD B 1TB 7200RPM
Snowman M200
Ayrıca kasanın disk yuvası tam alt fanın önünde ve fan cidden iyi üflüyor, üstteki kısımdan havayı tahliye şansı da olduğundan, BX500'üm gayet serin çalışıyor.(37-39)
www.teknobiyotik.com
www.teknobiyotik.com
Ayrıca kablolama benim eserim, ve elime geçen kelepir ucuz ürünleri anlatmaya devam edeceğim. İyi forumlar
366,5TL - 4X 70,80TL'den kasamız 83TL 30 Kuruşa geliyor. (84 olsa nasıl alırdık.)
En ucuz kasanın 350 lira olduğu dönemde adam gibi kasa almak çok zor olduğu için böyle bir şeye yöneldim, TX K3 ya da Canar gibi tenekeler yerine biraz daha kaliteli bir ürün aldım.
Peki bence outlet kasa alınır mı?
Evet bu sorunun cevabı hasara göre değişse de bence uygun fiyattan dolayı alınabilir, ayrıca 6 Ay garantili olacağından içimiz, en azından 6 ay rahat kalacaktır. 8GB bellek kullanan arkadaşların bir kasaya 400 500 vermesi akıl karı bir şey değildir.
İçindeki sistem;
Ryzen 3 1200AF veya emanet Ryzen 7 1700X
Msi A320M-A Pro
HyperX 8GB 2400MHZ
GT 1030 GDDR5(Üzerinde DeepCool V95 takılı.)
Zalman ZM500LXII
Crucial BX500 240GB
WD B 1TB 7200RPM
Snowman M200
Ayrıca kasanın disk yuvası tam alt fanın önünde ve fan cidden iyi üflüyor, üstteki kısımdan havayı tahliye şansı da olduğundan, BX500'üm gayet serin çalışıyor.(37-39)

Dark Diamond PRO (2 ADET FİXED RGB FANLI) Ön ve Yan Panel, BOŞ KASA Bilgisayar Kasası (OUTLET) | Teknobiyotik
ÇİZİKLER VE LEKELER VAR, VİDA TAKIMI VAR, VİDA İZİ VAR, SIFIR AYARINDA HASARSIZ, ÖN PANELİ KIRIKTI (( MESH )) PANEL İLE DEĞİŞTİRİLDİ, KASA ÜZERİNDEKİ HERŞEY STOK EKSİĞİ YOK.

Dark Solid 12cm FRGB Kasa Fanı (Dark Diamond Pro Yedek Fanı) (DKCF126F) | Teknobiyotik
Sabit dört renk RGB olarak yanar, renkler anakart üzerinden kontrol edilemez.

Ayrıca kablolama benim eserim, ve elime geçen kelepir ucuz ürünleri anlatmaya devam edeceğim. İyi forumlar
Son düzenleme: