Kelepir oyun güvenli midir?

isimsizjoker

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Kelepiroyun.com diye bir site buldum yaz indirimleriyle çooook ucuza oyun satuyor 20 TL'ye Forza satuyır Forza almak istiyorum hatta AC Valhalla'yı 100 TL'ye satıyor neden bu kadar ucuz diye sorarsak oynamaktan sıkılanlardan ucuza alıp satıyorlarmış ve mesela 1 oyun alıyorsun yanında 17 oyun beleş gönderiliyor. Her zaman olmuyor ama bazen geliyor bu site güvenli midir güvenli ise girip alışveriş yapacağım Forza AC Valhalla almayı düşünüyorum.

Valhalla 50 TL imiş. FIFA 21 40 TL, GTA 5 40 TL, PES 2022 ön siparişi ise 100 TL, BF 2042 de 100 TL gibi bir fiyata satılıyor. Forza 20 TL, onu alıp test etmeli miyim? Paramın boşa gitmesini istemem, malum para bu devirde değerli zor kazanılıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:

Key olarak mı veriliyor? Eğer key dışıysa hiç bulaşmayın. Siteyi ilk defa sizden duyuyorum.

plati.ru gibi sitelerden alıp satıyorlar plati.ru dan al ama hesabın garantisi olmuyor giderse destekten yenisini veriyorlar

Hocam kısaca anlatmak gerekirse hesap şeklinde satıyorlar. Hiç bir şekilde hesap bilgilerini değiştiremiyorsunuz. Aynı hesabı birden fazla kişi kullanıyor. Hatta aradan zaman geçince (belki 1 hafta, belki 1gün) hesap şifresi değişiyor.

Bu tür siteler ucuza hesap aldığı falan yok. Büyük ihtimal combolist yapıyorlar. Güvenli midir diye soruyorsanız belli olmaz. Hesap 1 gün de dayanabilir, 1 yıl da.

Hesap mı satıyorlar?
Eğer hesap satıyorlarsa internette 5 lira hesaplar.

Analdım teşekkürler 10 kişiyle aynı anda hesap kullanmak can sıkıcı olsa gerek.
Hesap mı satıyorlar?
Eğer hesap satıyorlarsa internette 5 lira hesaplar.

Hesap.
Topllu cevap vereyim Origin Microsoft Steam gibi hesap olarak satıyorlar.

Anladım kısaca o kadar para verdikten sonra 1 günmü 1 yılmı dayanıcağını bilemiyorum paramı riske atmaya değmez gidip Steam indirimlerinde nfalan almak daha mantıklı olacak ya da daha iyisi gidip Game Pass alayım orada Forza 5 bile var teşekkürler cevaplar için.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…