eenesysr Femtopat Katılım 15 Nisan 2023 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2023 #1 Kelime oyunu yapmayı düşünüyorum da halihazırda olanlardan biraz farklı olmasını istiyorum. Önerileriniz nelerdir?
Kelime oyunu yapmayı düşünüyorum da halihazırda olanlardan biraz farklı olmasını istiyorum. Önerileriniz nelerdir?
i hope so Picopat Katılım 18 Ocak 2023 Mesajlar 272 Çözümler 1 18 Haziran 2023 #2 eenesysr dedi: Kelime oyunu yapmayı düşünüyorum da halihazırda olanlardan biraz farklı olmasını istiyorum. Önerileriniz nelerdir? Genişletmek için tıkla... Aklıma ilk gelen şey puan sistemi vb. olabilir.
eenesysr dedi: Kelime oyunu yapmayı düşünüyorum da halihazırda olanlardan biraz farklı olmasını istiyorum. Önerileriniz nelerdir? Genişletmek için tıkla... Aklıma ilk gelen şey puan sistemi vb. olabilir.
eenesysr Femtopat Katılım 15 Nisan 2023 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2023 #3 i hope so dedi: Aklıma ilk gelen şey puan sistemi vb. olabilir. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani liderlik tablosu tarzında mı? Ligler mi oluşturalım
i hope so dedi: Aklıma ilk gelen şey puan sistemi vb. olabilir. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani liderlik tablosu tarzında mı? Ligler mi oluşturalım
i hope so Picopat Katılım 18 Ocak 2023 Mesajlar 272 Çözümler 1 19 Haziran 2023 #4 eenesysr dedi: Nasıl yani liderlik tablosu tarzında mı? Ligler mi oluşturalım Genişletmek için tıkla... Evet, bunun yanı sıra aklınıza gelen her şeyi yapabilirsiniz.
eenesysr dedi: Nasıl yani liderlik tablosu tarzında mı? Ligler mi oluşturalım Genişletmek için tıkla... Evet, bunun yanı sıra aklınıza gelen her şeyi yapabilirsiniz.
eenesysr Femtopat Katılım 15 Nisan 2023 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2023 #5 Ya yayımlanmış oyunlara baktığımızda genelinde aynı mekanik kullanılıyor. Ben böyle aynı mekaniği kullanmak istemiyorum biraz daha farklı mekanik olsa daha fazla kullanıcıyı çekebileceğimi düşünüyorum. @i hope so
Ya yayımlanmış oyunlara baktığımızda genelinde aynı mekanik kullanılıyor. Ben böyle aynı mekaniği kullanmak istemiyorum biraz daha farklı mekanik olsa daha fazla kullanıcıyı çekebileceğimi düşünüyorum. @i hope so