Baturs Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Mart 2017 Mesajlar 1.971 Makaleler 1 Çözümler 11 Yer Masasında Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Aralık 2020 #11 FalconPaw dedi: Kelle ütmek bir nevi kışa hazırlık denilebilir. Kışın kelle yemek istendiğinde çözdürülür yeniliyor. Hem de kokusu gitmiş oluyor. Genişletmek için tıkla... Kokusu üst komşuya gitmiş oluyor.
FalconPaw dedi: Kelle ütmek bir nevi kışa hazırlık denilebilir. Kışın kelle yemek istendiğinde çözdürülür yeniliyor. Hem de kokusu gitmiş oluyor. Genişletmek için tıkla... Kokusu üst komşuya gitmiş oluyor.
FalconPaw Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2017 Mesajlar 4.100 Makaleler 8 Çözümler 6 3 Aralık 2020 #12 Baturs dedi: Kokusu üst komşuya gitmiş oluyor. Genişletmek için tıkla... Pişerken koku oluyor tabii. Ama pişerken güzel kokar ya
Baturs dedi: Kokusu üst komşuya gitmiş oluyor. Genişletmek için tıkla... Pişerken koku oluyor tabii. Ama pişerken güzel kokar ya
W Windows 110 Picopat Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 268 Yer İstanbul 3 Aralık 2020 #13 Kelle yakmayı ilk defa duyuyorum.
Kayra Temel Hectopat Katılım 11 Ekim 2020 Mesajlar 1.704 Makaleler 2 Çözümler 11 3 Aralık 2020 #14 Yusuf Koçoğlu dedi: Kelle yakarak çorba mı yapacaklar? -Üf kelle paça iyi giderdi şimdi. Her neyse ayin falan mı yapıyorlar nasıl tipler bu elemanlar. Genişletmek için tıkla... Diyarbakır'lı bir aile.
Yusuf Koçoğlu dedi: Kelle yakarak çorba mı yapacaklar? -Üf kelle paça iyi giderdi şimdi. Her neyse ayin falan mı yapıyorlar nasıl tipler bu elemanlar. Genişletmek için tıkla... Diyarbakır'lı bir aile.
İbrahim Gürel Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 3.964 Çözümler 12 Yer Ankara 3 Aralık 2020 #15 Kelle mi yakıyorlarmış? Vay yam yamlar vay.
Baturs Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Mart 2017 Mesajlar 1.971 Makaleler 1 Çözümler 11 Yer Masasında Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Aralık 2020 #16 FalconPaw dedi: Pişerken koku oluyor tabii. Ama pişerken güzel kokar ya Genişletmek için tıkla... Vallahi bilmiyorum ama konu sahibinin pek hoşuna gitmemiş Şu emojiye çok gülüyorum ya çok hoşuma gitti
FalconPaw dedi: Pişerken koku oluyor tabii. Ama pişerken güzel kokar ya Genişletmek için tıkla... Vallahi bilmiyorum ama konu sahibinin pek hoşuna gitmemiş Şu emojiye çok gülüyorum ya çok hoşuma gitti
bir2bir3bir4 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Haziran 2020 Mesajlar 2.362 Çözümler 21 3 Aralık 2020 #17 Babanla odalarınızı değişin .
A Akkuşlu Centipat Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 4.942 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer İstanbul 3 Aralık 2020 #18 Zabıtaya durumu bildirin.
Kayra Temel Hectopat Katılım 11 Ekim 2020 Mesajlar 1.704 Makaleler 2 Çözümler 11 3 Aralık 2020 #19 Baturs dedi: Vallahi bilmiyorum ama konu sahibinin pek hoşuna gitmemiş Şu emojiye çok gülüyorum ya çok hoşuma gitti Genişletmek için tıkla... Her bunu yaptıklarında bilgisayarın bütün bağlantılarını söküp kokluyorum/kontrol ediyorum. Şonuçta imkansız değil kokunun direk kasadan da gelmesi. Ama her seferinde alt kattan geliyor
Baturs dedi: Vallahi bilmiyorum ama konu sahibinin pek hoşuna gitmemiş Şu emojiye çok gülüyorum ya çok hoşuma gitti Genişletmek için tıkla... Her bunu yaptıklarında bilgisayarın bütün bağlantılarını söküp kokluyorum/kontrol ediyorum. Şonuçta imkansız değil kokunun direk kasadan da gelmesi. Ama her seferinde alt kattan geliyor
Esperoja Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Haziran 2018 Mesajlar 6.693 Makaleler 34 Çözümler 30 Yer İstanbul 3 Aralık 2020 #20 bir2bir3bir4 dedi: Babanla odalarınızı değişin . Genişletmek için tıkla... En mantıklı cevap bu bence, o kokuya dayanamayıp evi yakmasın da.
bir2bir3bir4 dedi: Babanla odalarınızı değişin . Genişletmek için tıkla... En mantıklı cevap bu bence, o kokuya dayanamayıp evi yakmasın da.