Keller nasıl kel oluyor?

Alerantt0

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar hangi forum sitesini açarsam açayım adam kel nasıl olunur yazmış herkes yapma kardeşim pişman olursun gibi saçma sapan yanıtlar vermişler...

Ciddi ciddi soruyorum kel olmak için ne yapılıyor? Ben kel olmak istemiyorum sadece merak ettiğim için soruyorum.

Erkeklik hormonlarının tavan yapması lazım dostum bu da çok zor ve cok buyuk yan etkileri olan bir şey.

Androgenetik alopesi ya da erkek tipi kellik, androjen hormonuna vücudun aşırı tepki vermesinden dolayı ortaya çıkan tıbbi durumdur. Cinsiyet fark etmeksizin tüm bireylerde görülebilir. Ergenlik döneminden sonra herhangi bir yaşta başlayabilen kellik, erkeklerde ve kadınlarda farklı biçimde görülür

Kafana jöleyi sür 1 2 hafta güneşin altında gez yıkamadan, tebrikler artık kelsin(arkadaşın babası tarafından yaşanmış hikaye)

Çok şampuan kullanıp iyi durulamadığım için zamanla egzemaya çevirdi o da saç dökülmesine sebep oldu fakat eski halime göre aşırı rahatım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…