Kelleşme var mı?

tilkiandrei85

Hectopat
Saçımı bugün kestirdim kafama takıldı. Bir fotoğrafını çekeyim dedim bayağı bir seyrek olduğunu gördüm, sadece seyrek mi yoksa kelleşme var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Saçımı bugün kestirdim kafama takıldı. Bir fotoğrafını çekeyim dedim bayağı bir seyrek olduğunu gördüm, sadece seyrek mi yoksa kelleşme var mı?

Eki Görüntüle 2360857

Yaşın kaç?

Ailen akrabalarının durumu nasıl bu konuda?

Bence kelleşme yok saç çizgin ve yoğunluğun yeni berberden gelen birisine göre normal ve saçın biraz ıslak gibi duruyor.

Yaşın kaç?

Ailen akrabalarının durumu nasıl bu konuda?

Bence kelleşme yok saç çizgin ve yoğunluğun yeni berberden gelen birisine göre normal ve saçın biraz ıslak gibi duruyor.

Anladım hocam sağ olun, yaş 16 babamın saçları gayet iyi kelleşme yok saç çizgisinde falan yaşı 50, amcamda ortalardan itibaren var benim de kafama o takıldı.

Anladım hocam sağ olun, yaş 16 babamın saçları gayet iyi kelleşme yok saç çizgisinde falan yaşı 50, amcamda ortalardan itibaren var benim de kafama o takıldı.

Anladım, yaşın 16 daha gençsin dökülmeye zaten. Genetik te sağlam ise korkmana gerek yok çünkü dert edersen bu sefer stresten gidersin gereksiz Paradox olur o yüzden devam yola.

Anladım, yaşın 16 daha gençsin dökülmeye zaten. Genetik te sağlam ise korkmana gerek yok çünkü dert edersen bu sefer stresten gidersin gereksiz Paradox olur o yüzden devam yola.

Eyvallah hocam.

Hocam bir konuyu daha merak ettim çağatay Ulusoy'un saç yapısı nasıl yani kelleşme falan var mı yoksa normal mi saç çizgisi çok değişik geldi bana.

Dosya Ekleri

• IMG_6151.jpeg
    83,7 KB · Görüntüleme: 84
Son düzenleme:
Eyvallah hocam.

Hocam bir konuyu daha merak ettim çağatay Ulusoy'un saç yapısı nasıl yani kelleşme falan var mı yoksa normal mi saç çizgisi çok değişik geldi bana.

Çağatay ın saçı gayet normal. Ön kısımdaki içeriye doğru kelleşme görünümü veren yer aslında öyle değil. Saçını uzun bırakan çoğu kişi kesince böyle bir model çıkıyor ortaya. İnsanın kafa yapısı gereği böyle saç çizgileri meydana gelebiliyor.

Tabii uzun zamandır takip etmiyorum bir hastalığı çıktıysa bir haber şekilde yazıyorum bunları çağatay için.

Bir tık seyrek saçın. Zaten kel kalacaksan bunu öğrenmen için çok uzun bir zamana ihtiyacın olmayacak. Erkek tipi kelleşme çoğunlukla 18 yaşından sonra kendini belli etmeye başlar. Şimdiki seyreklik geçicidir büyük ihtimal. 16 yaşında seyreklik zor görülür. Bazen böyle olur, kafaya takılacak şey değil. Bir de saçın ıslak gibi. O yüzden de bu seyrek görüntü oluşuyor. Fakat yine de dürüst konuşmak gerekirse saçların yaşına göre hafif seyrek duruyor.

Olabilir hocam duştan yeni çıkmıştım kel olmayayımda seyrek de olsa olur babam 50 yaşunda gayet iyi saçları umarım benim de böyle olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…