tucucorrea
Hectopat
Merhaba, kellik kimden geliyor genel olarak? Ve geciktirmek mümkün mü? Kimyasal kullanmayı olabildiğince azalttım sadece şampuan kullanıyorum kimyasal olarak günde 1 baş o kadar. En az 35 yaşında kel kalmam için bu yeterli mi?
Anneden tarafından geliyor diye biliyorum. Tüm dayılarım kel, amcalarım gür saçlı. Ben de kelleşiyorum günden güne.Merhaba, kellik kimden geliyor genel olarak? Ve geciktirmek mümkün mü? Kimyasal kullanmayı olabildiğince azalttım sadece şampuan kullanıyorum kimyasal olarak günde 1 baş o kadar. En az 35 yaşında kel kalmam için bu yeterli mi?
Dayım kel, baba tarafında kellik yok bende de kellik yok. Kesin olarak şurdan gelir diyemeyiz.Anneden tarafından geliyor diye biliyorum. Tüm dayılarım kel, amcalarım gür saçlı. Ben de kelleşiyorum günden güne.
Denemediğim şampuan kalmadı diyebilirim. Hatta şampuanlarımın içine badem yağı ve E vitamini koyduğum da oldu ancak genetiğin önüne geçilmiyor maalesef. 35 yaşına ertelemek yerine ekonomik durumun yerindeyse 30'lu yaşlarda saç ektirme işlemi uygulatabilirsin.
Kesinlik belirtmedim. Ayrıca yaş faktörü de önemli. Kaç yaşındasınız acaba?Dayım kel, baba tarafında kellik yok bende de kellik yok. Kesin olarak şurdan gelir diyemeyiz.
18 ama dökülecek saç kendini belli ediyor bu yaşlarda benim bildiğim. Saçlarım çok gür.Kesinlik belirtmedim. Ayrıca yaş faktörü de önemli. Kaç yaşındasınız acaba?
18 yaşında saçlarımı görmeni isterdim18 ama dökülecek saç kendini belli ediyor bu yaşlarda benim bildiğim. Saçlarım çok gür.
Şu an sizinle bire bir aynı durumdayım. Benden büyükler bile bana abi demeye başladı18 yaşında saçlarımı görmeni isterdimŞu an 22 yaşındayım. Ne olduysa son 4 yılda oldu. Umarım başınıza gelmez.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.