Kellik nasıl anlaşılır?

Morningsttar

Kilopat
Öncelikle selam,
Baba, dayı ve amcalarda kellik yok.
Hatta babam 80'e dayanacak hala saçları var.
Benim saçlarım yaklaşık 4-5 yıldır bu durumda değişmedi. Uzun zamandır da saçlarım dökülmüyor banyoda hep dikkat ediyorum.

Alnım çok geniş ve şakaklarım çok açık. Kel olacağım diye düşünüyorum ama dediğim gibi yıllardır alnım aynı çizgide duruyor. Sizce bu genişlik genetik mi yoksa dökülecek mi?

Dosya Ekleri

• 20230220_001631.jpg
    20230220_001631.jpg
    312,8 KB · Görüntüleme: 151
  • 20230220_000728.jpg
    20230220_000728.jpg
    116,1 KB · Görüntüleme: 125
Son düzenleme:
Bu şekilde bir şüpheniz varsa eğer cildiyeye gidin derim. Kendim olarak saçlarım göğüs hizamın altına gecmekte ve bundan birkaç ay öncesine kadar basimin on kısımlarında deri ve bundan kaynaklı saç dökülmesi yaşıyordum, verilen bir tur şampuanla çözüme ulaştık size de eğer buna benzer bir durum bulunmaktaysa yardımcı olacaklardır. Şahsen ben sıkıntı olacak bir durum göremedim ancak kendinizi en iyi kendiniz bilirsiniz.

Bu şekilde bir şüpheniz varsa eğer cildiyeye gidin derim. Kendim olarak saçlarım göğüs hizamın altına gecmekte ve bundan birkaç ay öncesine kadar basimin on kısımlarında deri ve bundan kaynaklı saç dökülmesi yaşıyordum, verilen bir tur şampuanla çözüme ulaştık size de eğer buna benzer bir durum bulunmaktaysa yardımcı olacaklardır. Şahsen ben sıkıntı olacak bir durum göremedim ancak kendinizi en iyi kendiniz bilirsiniz.
Teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı