Keloğlan hazine bölümü

@yaraliordek
Bilmediğimiz bir dizi/film ya da başka bir şeye gönderme olabilir. Ya da bu bölümü hatırladığımda düşündüğüm gibi olabilir. Düşündüğüm şey, onların zamanından çok çok önce aşırı gelişmiş bir medeniyet vardı.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bir bölüm daha vardı belki de aynı bölümdür. Mağara gibi bir yerde ince bacaklı, uzun boylu zombi gibi adamlar. Keloğlan'ı bir de yanında kim vardı hatırlamıyorum koşturuyorlardı. Sonra bilgecan dede son anda denizaltı ile onları kurtarıyordu

Hatırladım.

Bulabilirsem bölümü bakayım teşekkürler.

Eki Görüntüle 1157751
Varmış evet.
bu animax sütüdyolarının logosu 1.bölümün sonunda da gösteriyor oraya neden koymuşlar anlamadım bi de bilgecan dedenin o rokete bindiği bölümler vardı kendisinin yaptığını söylemişti burda neden var anlayamadım keloğlan mağaranın koridorunda yürürken duvardaki çizimlerde de bu roket vardı

Benim de aklıma şu geldi bulmaca kulesi aslında backrooms değil mi rastgele oluşumlar ve asla doğru yolu bulamamak en çok şu bölüm ilgimi çekti.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Videoyu biraz ileri sardığınızda gerçekten çok değişik bir yer olduğunu anlarsınız ve çoğu yer böyle çizgi-dizideki.

Evet petroldü herhalde. Siyah kara çamur falan diyorlardı .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…