Keloğlan vs Caillou

Annemin yıllar önce pazardan aldığı Caillou'lu yastığım var. Caillou'nun evi çok güzeldi, arkadaşları çok iyiydi.

Sanırım hatırlayan yok Caillou evinin adresini hatırlamak için söyluyordu bunu bizim kapı 17 numara olduğu için aklımda kalmış.

Keloğlan adamdır. Banyoda bebek gibi zırlayan Caillou yerine Kara Vezir'i onlarca kez alt etmiş Keloğlan'ı tercih etmeyen adam değil de nedir? Benim de Caillou'lu yastığım var ama Keloğlan başkadır.

Keloğlan adamdır. Banyoda bebek gibi zırlayan Caillou yerine Kara Vezir'i onlarca kez alt etmiş Keloğlan'ı tercih etmeyen adam değil de nedir? Benim de Caillou'lu yastığım var ama Keloğlan başkadır.
Benimki'nin ön tarafında Caillou ve arkadaşlarının oynadığı park var, arkası mavi.

Keloğlan kesinlikle ülkemizde öncesinde bile masal olarak vardı çizgi filmi 2010'larda çıktı daha erken çıkabilirdi o dönemler 10-11 yaşlarında olsam bile güldürürdü beni.

Son düzenleme:
Keloğlan daha eğlenceliydi ya. En sevdiğim çizgi filmi tam hatırlamıyorum ama Tembel Kasaba'ya bayılırdım. Eskiden çok güzeldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…