Kemal Kılıçdaroğlu: “Elbette HDP’yi de ziyaret edeceğim”

Hocam sorularınıza araştırarak cevap bulabilirsiniz. Son cümlelerinizde çok kez soruyorlar ve adam cevaplamaktan bıktı. Masadan koltuk verilmese bile kendisi Millet İttifakının adayını destekleyeceğinide belirtti.

2. turda desteklerse anlarım, ancak ilk turda destekleyecekse veya planlı şekilde seçime girmeden çekilecekse partiyi hemen kapatsın, kendisine inanan insanları boşuna aldatmanın anlamı yok.

Aldatma ve kandırma bunların esas işi... AKP ve MHP bile ziyaret etmiş hala iftira atıyorlar.
Tamam onlar halt etmiş zaten, sen neden ziyaret ediyorsun bu terör ile bağlantılı partiyi ?
Bunu gören başta AKP seçmeni olmak üzere diğer seçmenler ne der ? AKP' nin yaptığına kızmış dönüp Kılıçdaroğluna oy verecek bir de ne görüyor ? O da HDP'ye gitmiş. Düzen partileri böyle devam etsinler, sonra seçimi kaybettiği zaman da milleti suçlasınlar, teröristin yanında olana oy falan yok.

AKP'nin oyununa düşüp de teröristi meşru görmek ? Eğri cetvelden doğru çizgi çıkartmaya çalışmayın.

Ben göstermiyorum YSK ve kanunlar gösteriyor. Ben burada sadece yorum yazıyorum kendi çapımda.
2,5 milyon mühürsüz oyu saydıran YKS güvenmeye devam edin de kaybedin, hile hurda devam ediyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Milyonlarca seçmenin gidip oy attığı bir partiye ziyaret yine gündem olmuş. Vallahi ülkecek zihinsel olarak sıkıntılarımızın olduğunu düşünmeye başlıyorum yavaştan. Et yememekten oluyor herhalde, doğaldır. CHP iktidarında et de yiyeceğiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…