Kemal Kılıçdaroğlu: “Elbette HDP’yi de ziyaret edeceğim”

Öncelikle HDP Millet İttifakı'na girmez. Öyle bir derdi de ihtiyacı da yok.
İkincisi ne bakanlık ne de milletvekilliği beklentisi de yok. Zaten buna da ihtiyacı yok.
Peki HDP'li bakan olsa ne olur?
Ben imar affından önce şu konusmayı hem HDP'li hem de "afedersiniz Ermeni" ekonomist Garo Paylan'ın bakan olmasını isterdim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Depremden sonra felaketi ve acziyeti unutturmaya çalışan iktidarın yaptıklarını yine haykıran Garo Paylan'ın bakan olmasını isterdim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

AKP kapatılmasını istemiyor ucu ona da dokunuyor.

Kardeşim bırakın bu işleri,HDP oylarına Cumhur'da Millet'de Muhtaç.
Milliyetçi t-shirt ayaklarını bırakın.
Dostum ben siyasette ne dönüyorsa haz etmiyorum, oy-moy kim kimi yemiş çokta umurumda değil.
Orta Doğu devletinde bizim kaybettiklerimizi kimse geri getirmeyecek.

Kabul etsek de etmesek de TBMM'de partisi bulunan bir siyasi parti, ziyaret edilmesinde sakınca yoktur ama kesinlikle ittifaka davet edilmemeli. Zaten İYİ Parti buna izin vermez.
Ziyarette sakınca yoksa, kanuna uygunsa, o zaman masaya gelmesinde niye sakınca var ?
Bunun cevabını sizde biliyorsunuz, ne şiş yansın ne kebap, derken daha fazla oy kaybedecekler.

Terör örgütü liderinden ve dağdan emir alan bir partinin hala seçime katılabilmesi nasıl hukuksuz bir ülkede yaşadığımızı gösterir.

Kim ne derse desin Türkiye Cumhuriyetinde her kesimden parti var ve o partilere sürekli kötü de olsa iyi de olsa oy veren bir seçmen var yahu ne zaman anlayacağız partiler yerine seçmeni ikna etmeyi neden HDP Kürt seçmenini temsil ediyor ve nasıl ediyor her türlü suç mahalinde adı geçen isimlerin olduğu parti de teröre adı karışmış bir partiye bu kadar takılmak nedir 8 milyon Kürt neden oy veriyor demeden de edemiyorum. Bu söylemlerim AKP içinde geçerli.

Akıllı ve tarafsız bir biçimde oy kullanan göremezsiniz bu ülke de ya çıkarları boyunca bir pariye oy verecek ya da partiyi takım gibi gözünde büyüterek sürekli aynı partiye oy vermeye devam edecek.

Parti bu kadar terör yanlısı madem neden yıllardır kapatılmadı? Neden AKP bakanlık verdi zamanında?

Çıkarlara gelince herkes çıkarını düşünüyor ama sadece CHP haber oluyor.
Çünkü düzen partileri ülkeyi yönetiyor, akıllı olan tuzağa düşmez yada düzen partileri bilerek düşüyor.

Pkk yı terörist olarak görmeyenler ve teröristleri temize çıkartmaya çalışanların da onlardan farkı yok. Türk milletine Ermeni soykırımcısı diyen vatansız düzen partilerinin Gazi mecliste yeri yok.

Son düzenleme:
Ermeni birisine sorarsan Türkiyeyi vatanı olarak görmeyip kararını PKK lehine konuşmalar yaparak kullanır. Şu günlerde Türk ve Atatürk Milliyetçiliği değil de ne gerekiyor ha ? Ülkenin aydınlığa çıkması için son seçim ve son şansımız mecburen CHP'ye vermek zorunda kalıcaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…