Bengisevi Kilopat Katılım 3 Şubat 2020 Mesajlar 357 Makaleler 3 Çözümler 10 Yer Gümüşyaka Daha fazla Sistem Özellikleri Ekran Kartı: RTX 3050 İşlemci: AMD Ryzen 5 5600H RAM: 16 GB İşletim Sistemi: Windows 11 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 8 Ağustos 2023 #31 Neden sandıklara gözlemci koymadın o zaman?
brkyozell Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mart 2020 Mesajlar 3.826 Çözümler 71 8 Ağustos 2023 #32 Hile hurda ile alındıysa da bu sizin sorununuz, sandıkları korumanız gerekirdi. nexpugnable dedi: Bak sen şu işe.. Genişletmek için tıkla... Maneviyata saygıda kusura mı kalmış iki hece?
Hile hurda ile alındıysa da bu sizin sorununuz, sandıkları korumanız gerekirdi. nexpugnable dedi: Bak sen şu işe.. Genişletmek için tıkla... Maneviyata saygıda kusura mı kalmış iki hece?
Ben Tuba Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Temmuz 2019 Mesajlar 1.580 Makaleler 2 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Kadın Meslek Öğrenci 8 Ağustos 2023 #33 Keşke alkış emojisi de olsa da hatalarını alkışlasak.
4 492457 Hectopat Katılım 28 Eylül 2021 Mesajlar 2.137 Çözümler 10 8 Ağustos 2023 #34 Sana söz! Beni istediğin gibi eleştirebileceksin. Beni eleştirdiğin için başına bir şey gelmeyecek. (!) buradaki hocalarım dışarıya bilgi vermezse sorun yok Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et (40.saniyeden sonrası)
Sana söz! Beni istediğin gibi eleştirebileceksin. Beni eleştirdiğin için başına bir şey gelmeyecek. (!) buradaki hocalarım dışarıya bilgi vermezse sorun yok Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et (40.saniyeden sonrası)