Kemal Kılıçdaroğlu'na oy verir misiniz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hizbullah'ı savunan Akp'li elemanlara da rastladım. Savunma nedeni ise Örgütün İslam adına savaşmasıymış

İslamcılık adı altında Kürtçülük yapmak ne zamandan belli İslam adına savaşmak oluyormuş, Hizbullah,İşid,Hamas gibi örgütlerin insanları sorgusuz sualsiz öldürdüğünü biliyor ama gözlerini kapatıyor galiba.

İslam adına savaşacaksan, onu anlatmak için savaşacaksın. Kan dökmek için değil.

Neden verilmesin ki ?

Hırsızlık mı yapmış, sahtekar mı, yüz kızartıcı suç mu işlemiş, ülke insanına hakaret mi etmiş, aşağılamış mı, menfaat mi temin etmiş, çoluğunu çocuğunu haksız şekilde trilyoner mi yapmış, zenginliğine zenginlik mi katmış, hukuk, adalet hiçbir şeydir, gerek yoktur mu demiş, Atatürk ilke ve devrimlerine ters mi düşmüş, teröristlerle işbirliği mi yapmış, cemaatleri mi beslemiş,bugün öyle yarın böyle mi demiş, ülkenin altını mı oymuş da ona vermem de vermem diyorsunuz ?

İkinci turda Kılıçdaroğlu ile RTE kalırsa RTE'ye veririm diyordum da. İmkansız. İttifaklarına katılan adamların taleplerinde Arapça ilkokuldan itibaren zorunlu olsun, kadına şiddet kanunu kaldırılsın, zina suç sayılsın falan filan. Başka alternatifiniz mi var arkadaşlar? Vermem diyenler için soruyorum.

Ona bakılırsa liboş parti de anayasanın ilk 4 maddesini tartışmaktan bahsediyordu.

Onların çok fazla baskısı yok, liboşlar sözde "özgürlüğü" savunduğu için bu durum fazla bastırılmayacaktır. Veba(Deva) partisinin asıl amacı Kürtçülere ve Tarikatcılara ufaktan yanlamak ancak bunu başaramıyorlar.

Asıl problem Millet İttifakının milliyetçi olmadığını söyleyen MHP ve Mehmet Ali Çelebi ne oldu bunlar hepsi sustu, neyse halkın HÜDA partisi hakkında iyi bir izlenimi yok gibi görünüyor, umarımda olmaz.

Sünni şeriatında yaşamak demek, intihar etmek gibi bir şey.

Bak dostum bende sünniyim, şeriatın mezhebine pek bakmam. Mehmet Ali Çelebi ben askerim şöyle böyle diyordu, 2 tane meslektaşını yakanlarla ittifak yaptı. Daha geçen Atatürkçüler AKP'li falan diyordu.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…