Keman önerisi

Kösteback

Centipat
Arkadaşlar selam, uzun zamandır keman öğrenmek istiyorum ve ilk kemanımı alacağım. 3500-4000 TL civarı bir bütçem var ve bu bütçeyi en iyi şekilde değerlendirmek istiyorum. İnternette çok fazla bilgi kirliliği var sizce nasıl bir keman almalıyım ne gibi şeylere dikkat etmeliyim? Özellikle batı tarzı ve tiz seslerden hoşlanıyorum belirttiğim fiyat aralığında keman önerir misiniz?

Yüksek bütçe ile başlamayın. Kemanda kaliteyi anlayabilecek, ya da çalımınız ile fark edebileceğiniz bir yetkinliğiniz yok şu anda.

İkincisi; Herkesin çalabileceği bir enstrüman değildir. Ritm ve müzik kulağına sahip değilseniz zaten öğrenmeniz ya mümkün olmaz ya da çok fazla zorlayıcı olur. Devam edemezseniz elinizde kalıverir öylece.

Yüksek bütçe ile başlamayın. Kemanda kaliteyi anlayabilecek, ya da çalımınız ile fark edebileceğiniz bir yetkinliğiniz yok şu anda.

İkincisi; herkesin çalabileceği bir enstrüman değildir. Ritm ve müzik kulağına sahip değilseniz zaten öğrenmeniz ya mümkün olmaz ya da çok fazla zorlayıcı olur. Devam edemezseniz elinizde kalıverir öylece.

Öncelikle yorumunuz için teşekkürler. Çocukluğumdan beri keman çalmak istiyorum kemanın sesi beni çok rahatlatıyor ve müzik kulağım olduğunu düşünüyorum. Başlamam için bir bütçe öneriniz var mı? Belirttiğim gibi kemanı asıl alma amacım ögrenmek olacak ve bu bütçelere el yapımı keman bulamayacağımı biliyorum bu yüzden geneli Çin yapımı olan bu kemanlara başvurmak durumundayım iyi günler :)

İkincisi; herkesin çalabileceği bir enstrüman değildir. Ritm ve müzik kulağına sahip değilseniz zaten öğrenmeniz ya mümkün olmaz ya da çok fazla zorlayıcı olur. Devam edemezseniz elinizde kalıverir öylece.

Aklımda ROS'ler RS3a veya swing SV-444 markali kemanlar var sizce başlangıç ve orta seviye için yetleri mi?

Öncelikle yorumunuz için teşekkürler. Çocukluğumdan beri keman çalmak istiyorum kemanın sesi beni çok rahatlatıyor ve müzik kulağım olduğunu düşünüyorum. Başlamam için bir bütçe öneriniz var mı? Belirttiğim gibi kemanı asıl alma amacım ögrenmek olacak ve bu bütçelere el yapımı keman bulamayacağımı biliyorum bu yüzden geneli Çin yapımı olan bu kemanlara başvurmak durumundayım iyi günler :)

Aklımda ROS'ler RS3a veya swing SV-444 markali kemanlar var sizce başlangıç ve orta seviye için yetleri mi?
Rösler RS3A*

Rösler RS3A serisini tavsiye ederim, fiyat, performans olarak gayet iyi fabrikasyon değil, en uygun arayanlara hobicadde diye bir yerde buldum link paslıyorum.

Rösler RS3A*
Kanka Rs3a aldım bende gayet memnun kaldım

Rösler RS3A*
Kanka ben rösler aldım gayet iyi bir kemana benziyor ama tabi kullandıkça deneyimlerimi aktaracağım 1 yıl sonra nasıl ses verir bilemem ama size tavsiyem kaliteli tel kullanın bunun yaninda gelenler iyi gibi ama faha pahalı malesef daha iyi harici teller var bayaa fark yaratıyor.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı