Hank J Wimbleton Hectopat Katılım 15 Eylül 2021 Mesajlar 3.068 Çözümler 6 23 Şubat 2023 #1 Biraz yagliyim sıkı bir diyet yapiyorum annem senin kemiklerin iri sen oyle dusundugun gibi zayif olamazsin diyor. 4.3KG dogmusum. Su an ise boyum 183 15 yasindayim. Belki verdigim bilgiler ise yaramaz ama ne olur ne olmaz vereyim dedim Son düzenleyen: Moderatör: 23 Şubat 2023
Biraz yagliyim sıkı bir diyet yapiyorum annem senin kemiklerin iri sen oyle dusundugun gibi zayif olamazsin diyor. 4.3KG dogmusum. Su an ise boyum 183 15 yasindayim. Belki verdigim bilgiler ise yaramaz ama ne olur ne olmaz vereyim dedim
Antonio Montana Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Eylül 2017 Mesajlar 2.793 Çözümler 4 Yer El Fureidis 23 Şubat 2023 #2 Yok hocam öyle bişey. Sürprizbozan Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Yok hocam öyle bişey. Sürprizbozan Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
SHYAH Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Mart 2017 Mesajlar 6.478 Çözümler 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İngilizce Öğretmeni & Çevirmen 23 Şubat 2023 #3 Hayır, sadece kilon fazla.
Hank J Wimbleton Hectopat Katılım 15 Eylül 2021 Mesajlar 3.068 Çözümler 6 23 Şubat 2023 #4 Yok hocam ondan demiyor doğum kilomdan dolayı öyle diyor. Ama sizde haklısınız genelde bu soruyu 100 kilodan fazla insanlar soruyor SHYAH dedi: Hayır, sadece kilon fazla. Genişletmek için tıkla...
Yok hocam ondan demiyor doğum kilomdan dolayı öyle diyor. Ama sizde haklısınız genelde bu soruyu 100 kilodan fazla insanlar soruyor SHYAH dedi: Hayır, sadece kilon fazla. Genişletmek için tıkla...
SHYAH Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Mart 2017 Mesajlar 6.478 Çözümler 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İngilizce Öğretmeni & Çevirmen 23 Şubat 2023 #5 Hank J Wimbleton dedi: Yok hocam ondan demiyor doğum kilomdan dolayı öyle diyor. Ama sizde haklısınız genelde bu soruyu 100 kilodan fazla insanlar soruyor Genişletmek için tıkla... Doğum kilon senle değil annenle ilgili bir şey. Eğer bir hastalığın yoksa kilon tamamen senin elinde.
Hank J Wimbleton dedi: Yok hocam ondan demiyor doğum kilomdan dolayı öyle diyor. Ama sizde haklısınız genelde bu soruyu 100 kilodan fazla insanlar soruyor Genişletmek için tıkla... Doğum kilon senle değil annenle ilgili bir şey. Eğer bir hastalığın yoksa kilon tamamen senin elinde.