Kemove K68 klavyeye RGB modu nasıl eklenir?

mergen_t

Hectopat
Daha fazla  
Daha onceden forumdaki uyelerden tavsiye alarak Kemove K68 klavyeyo almistim. Biraz once elime ulasti fakat klavyede tek bir RGB modu var sanirim, modunu degistirmeme ragmen gozle gorulur bir degisiklik fark edemiyorum klavyede. Bu klavyenin RGB modlarini degistirmek mumkun mu? Bunun icin bir uygulama vs var mi?

Hocam konuyla alakasız olacak ama nasıl memnun musun ilk izlenim olarak bende almayı düşünüyorum.

Hocam konuyla alakasız olacak ama nasıl memnun musun ilk izlenim olarak bende almayı düşünüyorum.
Hocam ben Brown switch almistim, hem sessiz olsun hem de "tacticle" olsun de bastigimi hissediyim diye. Pek sessiz diyemiycem, daha onceden Logitech K380 kullaniyordum, mekanik olmayan bir klavye ve ona gore daha sesli ama disarda denedigim Blue switch'lere kiyasla oldukca sessiz diyebilirim. Agir bir klavye ve bu zaten benim istedigim bir seydi, yerinden hareket etmesin ve daha dayanikli olsun diye. Icinden yedek switch cikmadi, sanirim bazi modellerde 3-5 tane de yedek switch gonderiyorlarmis ama bende yoktu. Bileklerinizin altina gelecek sekilde bir pad ile kullanirsaniz daha iyi olabilir, arka ayaklari acik olmadan dahi yuksek bir klavye bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…